blackfriday

BLACK FRIDAY -ERBJUDANDEN

Dagar

Timmar

Minuter

Sekunder

*Rabatten på 10 % är en engångsrabatt. Efter registrering kommer du att få ett digitalt nyhetsbrev som innehåller en rabattkod.

Black Friday och Cyber Monday är stora shoppinghändelser som äger rum i slutet av november varje år. Under denna period kan du dra nytta av betydliga kampanjer och rabatter.

Vill du förbereda dig för Black Friday? Registrera dig för vårt nyhetsbrev och följ oss på sociala medier för att vara den första att få information om våra exklusiva erbjudanden. Se även till att du sparar denna sida för framtida referens. Nedräkningen har börjat!

Leta du efter våra aktuella erbjudanden? Besök då vår CBD-erbjudandesida.

HANDLA NU

CBD-olja

Om du behöver högkvalitativ CBD-olja gjord med naturliga ingredienser och fri från oönskade tillsatser eller kemikalier så kan du sluta leta—Cibdols CBD-oljor är av högsta standard. De levererar ett balanserande inflytande när du behöver det som mest, du kan placera ett par droppar på eller under tungan för maximal effekt. Köp din idag.

HANDLA NU

CBD-kapslar

Våra högkvalitativa CBD-kapslar är det mest behändiga sättet att boosta välbefinnande och de finns i lika koncentrationer. Varje kapsel innehåller en sofistikerad blandning av fullt spektrum-hampaextrakt laddad med kvalitativ CBD, terpener och olivolja. Våra CBD-kapslar är diskreta, luktfria och smakfria samt passar enkelt in i alla livsstilar. Köp dina idag.

HANDLA NU

Black Friday: Vanliga frågor

Vad är Black Friday?

Ursprungligen kommer Black Friday från USA, där det firas fredagen efterföljande Thanksgiving. Den här dagen anses vara början på julshoppingsäsongen och många återförsäljare erbjuder specialerbjudanden och betydliga rabatter. Black Friday är nu ett globalt fenomen.

Varför heter det Black Friday?

Termen "Black Friday" användes först den 24 september 1869. Det markerar dagen då två investerare kraschade den amerikanska aktiemarknaden efter att de hade drivit upp priset för guld under flera veckor tidigare.

Dock började eventet som vi känner idag i Philadelphia på 1960-talet. Polismän använde frasen "Black Friday" för att beskriva kaoset som orsakades av turister och shoppare efter matchen mellan armén och flottan. Traditionellt sett spelas den på lördagen efter Thanksgiving och drog till sig människor från hela staten.

När är Black Friday 2022?

BBlack Friday äger rum i slutet på november, med Cyber Monday måndagen efter. I år är Black Friday den 25 november och Cyber Monday den 28 november.

När avslutas Black Friday?

anligtvis varar Black Friday-kampanjer i en dag. Dock förlänger företag ofta sina Black Friday-reor i flera dagar och ibland flera veckor. 

Vilka Black Friday CBD-erbjudanden kan vi förvänta oss?

I enlighet med traditionen erbjuder Cibdol utmärkta rabatter under detta event. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på social media för att vara den första att få information om våra Black Friday CBD-erbjudanden.

*Rabatten på 10 % är en engångsrabatt. Efter registrering kommer du att få ett digitalt nyhetsbrev som innehåller en rabattkod.


Produktsökare