KÖP 3, BETALA FÖR 2 på alla våra CBD-produkter! Upp till 33 % rabatt, använd voucherkoden CIBDOL3

  • Vegan Vitamin D3
  • Vegan Vitamin D3
  • Vegan Vitamin D3
  • Vegan Vitamin D3
  • Vegan Vitamin D3
  • Vegan Vitamin D3

Vegan Vitamin D3

€ 17,95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Stötta ditt immunsystem och mycket mer med Vegan Vitamin D3 från Cibdol. Vår lättsvalda tablett innehåller vegan-vänlig vitamin D vilket gör att den sticker ut från vanliga tillskott. Med 120 kapslar i varje burk har det aldrig varit enklare att nå ditt dagliga intag av vitamin D och ge ditt välbefinnande den boost det förtjänar.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Addera lite solsken till din dag

Att få i sig tillräckligt med vitamin D under hela året är avgörande för att man ska må som bäst. Våra Vegan Vitamin D3-tillskott stöttar inte bara dussintals essentiella kroppsfunktioner, utan de är unikt vegan-vänliga. Vanligtvis kommer vitamin D från animaliska källor, men våra kapslar använder marknadsledande teknik så att alla kan uppleva den välbefinnande-boostande kraften från vitamin D.

Veganvänlig vitamin D

Vitamin D spelar en avgörande roll i vårt immunsystem samtidigt som den även bibehåller skelett- och muskelfunktion. Men fram till nu har det varit otroligt utmanande att utvinna högkvalitativ, veganvänlig vitamin D. Vi vet hur viktigt det är att alla känner stöd i sina välbefinnandemål, och det är därför vår Vegan Vitamin D3 är unik i jämförelse med vanliga tillskott.

Välbefinnande i hela kroppen, året runt

Normalt sett får vår kropp i sig all vitamin D den behöver från naturligt solljus. Naturligtvis kan vitamin D-nivåerna falla under vintermånaderna eller för människor som inte går ut så ofta, vilket bidrar till olika hälsoproblem. I dessa fall är tillskott viktiga.

Oavsett situation ger våra lättsvalda kapslar essentiellt stöd. Oavsett om du är gammal eller ung är det få vitaminer som spelar en så viktig roll för allmänt välbefinnande. Nu kan du välja veganvänlig vitamin D utan att kompromissa med kvalitet, tack vare Vegan Vitamin D3 från Cibdol.

Så använder man Cibdols Vegan Vitamin D3

För bästa resultat, ta en kapsel dagligen, föredragsvis med eller kort efter en måltid.

Datablad
Kvantitet 120 tablets, 120 daily doses
Förvaring Svalt, mörkt och torrt
Produktsökare