KÖP 3, BETALA FÖR 2 på alla våra CBD-produkter! Upp till 33 % rabatt, använd voucherkoden CIBDOL3

  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster

React Faster

€ 22,46
-25%
€ 29,95
Tillgänglig direkt

Egenskaper & fördelar

Främjar reaktionshastighet (Panax Ginseng & Koffein)*
Unik formula med det innovativa Brainberry®
Med naturliga örtextrakt
För kort- och långsiktig användning
Ideal för en aktiv eller högpresterande livsstil
Amount:
 

Den här produkten är del av vårt 2 Good 2 Go-sortiment, vilket erbjuder samma kvalitetstillskott men till ett rabatterat pris och med en kortare hållbarhet.

Gratis frakt på alla beställningar över €25

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Blixtsnabba reaktioner när du behöver det som mest

När ett blixtsnabbt beslut är skillnaden mellan att vinna och förlora så ska du välja Reagera Snabbare från Cibdol. Genom att utnyttja viktiga vitaminer, mineraler, Brainberry® Bioactor, koffein och en unik kombination av taurin, grönt te och Panax ginseng, arbetar Reagera Snabbare med din kropp för att hjälpa dig att ligga steget före, oavsett uppgift.*

Ingredienser: Herbs; Taurine; Caffeine; Bulking agent (Microcrystalline Cellulose); Plant Based Capsule (HPMC); Anti- Caking Agent (Magnesium Stearate); Minerals; Vitamins.

Ingredienser per kapsel

Föreningar mg %RI
Brainberry (Extrakt av aroniabär) 65 -
Taurin 150 -
Koffein 120 -
Grönt te 150 -
Panax Ginseng 100 -
Vitamin B3 10 -
Folat 90mcg -
Vitamin B12 2,8mcg 112
Vitamin B6 1.7 -
Magnesium 60 16

Få en konkurrensfördel

Reagera Snabbare är det naturliga välbefinnandetillskottet du behöver för att få en avgörande fördel, oavsett om det är en komplex uppgift på jobbet eller ett blixtsnabbt beslut i gaming. Den sofistikerade blandningen av vitaminer, mineraler och naturliga växtingredienser är lämplig för kort- och långsiktig användning och hjälper dig att anta det moderna livets utmaningar.

I dagens konkurrenskraftiga miljö är Reagera Snabbare det naturliga sättet att ligga steget före.

Egenskaper

Art.nr: CIBDO0071 EAN 73854732472

Förpackning: Burk i kartong

Innehåll: 30 dosers (1 kapsel = 1 daglig dos)

Material: Kartong FSC-certifierad

Så använder man Cibdols Reagera Snabbare

Instruktioner: För bästa resultat, ta en kapsel om dagen med ett glas vatten. Undvik att tugga på kapslarna. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

Förvaring: Svalt, mörkt och torrt

Hållbarhet: 6 månader efter öppning


*Panex Ginseng och koffein främjar reaktionshastighet. Hälsopåstående i väntan på europeiskt godkännande. Kosttillskott är inte en ersättning för en varierad kost.


Växtbaserad prestanda

Reagera Snabbare innehåller beprövade ingredienser såsom vitamin B12, folat och magnesium för att bidra till ett fungerande nervsystem. Men det är de noggrant utvalda plantextrakten som åtskiljer den från traditionella tillskott.

Panax ginseng främjar reaktionshastighet medan koffein hjälper dig att känna dig mer energisk. Dessa två föreningar arbetar sömlöst tillsammans med L-teanin från grönt te för att främja kognitiv prestanda. Slutligen har vi Brainberry® Bioactor, ett innovativt extrakt tillverkat av aroniabär. Lägg ihop allt och du får ett naturligt tillskott som är lämpligt för daglig konsumtion.

Lämplig för:

Reagera Snabbare är fullpackad med naturliga ingredienser och blandar sömlöst högkvalitativa komponenter i optimala förhållanden för din bekvämlighet. Oavsett komplexitet, uppgift eller situation, ta de beslut du behöver för att vara på topp.

Toppsport

Aktiviteter

Trafik

Gaming

Kritiskt arbete

Datablad
Form Kapslar
CBD No
Category Fokus
Produktsökare