Returpolicy

Här hos Cibdol vill vi säkerställa att din upplevelse blir den bästa möjliga. Så om du inte är helt nöjd med ditt köp, har du möjligheten att returnera det till oss inom 14 kalenderdagar från det att du tagit emot dem på din leveransadress.

Betalningar

- Notera att Cibdol inte debiterar ditt kort förrän din vara skickats. Om du vill avbryta en beställning innan detta sker, kontakta oss så snart som möjligt.

Returvillkor

- Alla varor måste returneras i sina originalförpackningar—förslutna, oöppnade, oanvända och oskadade (om tillämpligt).

Returnera din vara

Om du vill returnera en vara, vänligen kontakta någon i vårt kundservice-team via e-post på [email protected]. En vara kan endast returneras om det arrangerats med en medlem i vårt team. Om varan är skadad skickar vi gärna ut en ersättningsvara så snart den ursprungliga varan har mottagits och granskats av oss. Om du vill returnera varan måste du informera oss inom 14 dagar från det att du tagit emot varan. Vid överenskommelse måste du sedan returnera varan till oss inom ytterligare 14 dagar.

Returadress:

Kerkdijk-Zuid 13b

5492 HW Sint-Oedenrode

The Netherlands

Hållbarhetstid

Produktens hållbarhetstid kan läsas på flaskan. Varje individuell flaska med CBD-olja har en individuell hållbarhetstid, så du måste referera till din för att se den.

Ersättningar

Om din vara skadades under leverans, måste du informera oss inom 7 kalenderdagar från mottagandet på din adress. Du kan använda ovanstående e-postadress för att meddela oss om eventuella skador (med foton). När varan skickats tillbaka till oss, kommer vi inspektera den och skicka ut en ersättningsvara om tillämpligt.

Vad gör vi med felaktiga varor

Om du får en skadad vara, ta foton med en gång. Säkerställ att varorna packas säkert på sin resa tillbaka till oss, och efter överenskommelse med vår kundservice skickar du tillbaka dem för inspektion.

Återbetalningar

Om en återbetalning begärts, kommer en medlem av vår kundservice att inspektera varan när den kommit tillbaka till oss för att säkerställa att den uppfyller ovanstående villkor. Om den godkänns under processen, kommer en återbetalning ske i form av butikskredit eller via din ursprungliga betalningsmetod om möjligt.

Vänligen notera:

- Kundens returkostnader är inte återbetalningsbara såvida varan inte levererades skadad.
Vi tar kundservice väldigt seriöst, så om du inte är nöjd med en produkt, vill vi att du kontaktar oss. Gör det i så fall på [email protected]


Produktsökare