Senaste nytt

 • Introduktion av CBD-tabletter

  January 24, 2022

  Exakt doserad, utan smak, luktfri och tillgänglig i en rad olika av koncentrationer—det finns mycket att tycka om med våra CBD-tabletter. Om du behöver en enkel lösning till naturligt välbefinnande, en som fungerar tillsammans med ditt hektiska schema, så har du kommit till rätt plats.

 • 7 anledningar till att du känner dig trött under dagen

  December 14, 2021

  Nyckeln till att ta itu med trötthet är att identifiera möjliga orsaker. Med det i åtanke har vi beskrivit sju vanliga anledningar till att man känner sig trött under dagen och förklarar vad du kan göra för att potentiellt lösa var och en. Fortsätt att läsa för att ta reda på vad du behöver veta.

 • Meladol Rebrand: Introducerar Att Somna

  December 6, 2021

  Vi ger den naturliga sömnhjälp du känner till och älskar en välbehövlig förnyelse. Fortsätt att läsa för att lära dig mer om Att Somna, det nya namnet på vår exklusiva Meladol-formula.

 • Ta nästa steg med CBD-olja 2.0

  December 2, 2021

  Vi har kraftigt förbättrat vår CBD-formula genom att använda flera hampaextrakt för att ge dig CBD-olja 2.0 Fortsätt att läsa för att ta reda på hur vi använder den fulla potentialen av hampa för att ge en helkroppsupplevelse.

 • Karlien Slepers resa till vinter-OS 2022

  November 30, 2021

  Karlien Sleper jobbar mot den största turneringen i sitt liv—det eftertraktade vinter-OS i Beijing. Fortsätt att läsa för att lära dig mer om Slepers resa mot monobob-triumf och utmaningarna hon har framför sig.

 • Introduktion av Att Somna-kapslar

  November 24, 2021

  Svårigheter att somna på kvällen är ett problem som en tredjedel av vuxna upplever, men det måste inte vara så. Fortsätt att läsa för att ta reda på hur våra Att Somna-kapslar kan hjälpa dig att somna snabbare med hjälp av kraften från vår Meladol-formula.

 • Cibdol-idrottaren Kick de Heer vinner Eat Play Love

  October 12, 2021

  Cibdols helt egna sponsrade idrottare Kick de Heer tog hem förstaplatsen i tävlingen Eat Play Love. Läs vidare för att ta reda på vad som gick igenom wakeboardidrottarens huvud den dagen och vad det innebar för honom att vinna det första stora mästerskapet.

 • 8 tips på hur du kan somna snabbare

  October 12, 2021

  Att få en god natts sömn är lättare sagt än gjort. Med det sagt har vi samlat 8 tips för att hjälpa dig att somna snabbare och vakna med en utvilad och livsglädjande känsla.

Produktsökare