• Spermidine
 • Spermidine
 • Spermidine
 • Spermidine
 • Spermidine
 • Spermidine

Spermidine

€ 29.95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Främja din önskan för ett långt och hälsosamt liv med spermidine, en naturligt förekommande förening med en lovande roll inom forskningen om livslängd. Spermidine stöttar dussintals cellulära funktioner i kroppen, men nivåerna minska naturligt när vi åldras, vilket gör tillskott essentiella. Det är här högkvalitativa tillskott från Cibdol kan förstärka din kropp från insidan, vilket främjar de molekylära vägarna som påverkar åldrande.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Gör livslängd till en prioritet

Spermidine är en naturligt förekommande polyamin som snabbt blivit en lovande förening för god livslängd. Den upptäcktes först år 1678 och har sedan dess hittats över hela kroppen där den påverkar cellfunktioner som tillväxt, alstring och till och med stabilitet. Lyckligtvis finns det flera externa källor av spermidine, vilket kan hjälpa till att hålla kroppens medfödda nivåer påfyllda. Oavsett om det är via kostförändringar eller högkvalitativa tillskott från Cibdol, så kan hemligheten till ett långt och hälsosamt liv komma från kraftfull och ren spermidine.

Vad är spermidine?

Spermidine är en polyamin, en klass med föreningar som modulerar cellulära funktioner såsom apoptos, cellspridning och celltillväxt. Dessa molekyler är otroligt mångsidiga då de kan fästas till i stort sett vilken cell  i kroppen som helst. Faktum är att en del forskning antyder att spermidine inte bara påverkar specifika organ som tarmarna, hjärnan och levern men kan tillhandahålla en allmän effekt på cellulär fitness och funktion. Detta helkroppsinflytande har dragit till sig uppmärksamheten från forskare över hela världen då substansen spelar en central roll i forskning om livslängd.

Leva ett långt och hälsosamt liv

Önskan att leva ett långt och hälsosamt liv är en naturlig strävan. Oavsett din livsstil eller dina preferenser, skulle många av oss vilja njuta av chansen att lägga mer tid på aktiviteter vi älskar och omfamna de människor vi bryr oss om. Således vänder sig forskare och välbefinnandeentusiaster ofta till naturligt förekommande substanser för att förstärka en redan balanserad livsstil. Även om det inte är någon tvekan om att äta bra och träna regelbundet är essentiellt för god livslängd, så skadar det inte att ha stöd från lovande föreningar som spermidine.

Vilka livsmedel är rika på spermidine?

Även om spermidine finns i hela kroppen så minskar nivåerna med åldern. Lyckligtvis är flera livsmedel naturligt rika på spermidine och att öka ditt intag kan förstärka föreningens helkroppsinflytande. Livsmedel att fokusera på inkluderar:

 • Ost: För att utnyttja de mest betydande nivåerna av spermidine i ost så kan lagrade produkter göra mest nytta. Det är fortfarande viktigt att njuta av ost som en del av en balanserad kost, men nästa gång du konsumerar cheddar eller parmesan kan du mycket väl stärka din kropps naturliga nivåer av spermidine.
 • Grönsaker: Det bör inte komma som en överraskning att jakten på lång livslängd inkluderar att äta flera portioner av frukt och grönsaker. Men en del av den fördelen kan vara på grund av rikligheten av spermidine i grönsaker såsom svampar, broccoli och grön paprika.
 • Spannmål: Om dina valda spannmål innehåller vetegroddar så gotta dig i vetskapen att det är en av de rikaste källorna som finns tillgänglig för extern spermidine. Faktum är att många spermidine-tillskott (även Cibdols) använder naturlig bovete som en premiumkälla.

Att öka ditt intag av de livsmedel som nämns ovan kan hjälpa till att förstärka din kropps naturliga spermidine-nivå. Men att fokusera exklusivt på specifika livsmedelsgrupper är inte alltid lätt eller bekvämt. Det är då många vänder sig till dagliga tillskott för att fylla näringsluckorna.

Vilken roll har spermidine?

En stor del av spermidines roll för välbefinnandet rör dess inflytande på åldringsmekanismer och andra cellfunktioner. Men förvänta dig inte att se definitiva förändringar. Enligt preliminär forskning sker de små förändringarna djupt inne i din kroppen vilket gradvis kan påverka områden som minne, inflammation och hud.

 • Livslängd: Även prat om god livslängd i allmänhet innebär att öka vår livslängd, på cellnivå hänvisar det mer specifikt till att begränsa mekanismer som hämmar eller skadar våra celler. För att öka livslängd måste vi hitta sätt för att sakta ner eller till och med stoppa detta naturliga nedbrytande, och det startar oftast genom att undersöka en kärnkomponent i våra celler, mitokondrierna.

Även våra celler är benägna att få problem och ibland kan mitokondrier mutera, vilket leder till en försvagning i cellfunktion. Intressant nog kan spermidine hjälpa till att stabilisera eller skydda mitokondrier, vilket gör det till en förening av stor vikt för framtida forskning om livslängd.

 • Minne: En annan integrerad del av spermidines roll i åldrande och livslängd är dess reglering av autofagi, en process där döda eller sjuka celler används för att underblåsa skapandet av nya celler. Nu sker denna process kontinuerligt utan vårt ingripande, men en del studier antyder att spermidine kan hjälpa till att reglera autofagi, vilket leder till en del fascinerande utsikter för hjärnspasticitet och neurodegenerativa sjukdomar.
 • Hud: Relationen mellan spermidine och en hud som ser yngre ut kan kretsa kring dess främjande av kollagen- och elastinproduktion. Båda är integrerade i hudens hälsa och främjar inte bara en hud som ser hälsosam ut, utan driver även förbättringar i hudstrukturen för att ge en starkare barriär mot sjukdom och infektion.

Vilka är biverkningarna av spermidine?

Eftersom spermidine är en förening som förekommer naturligt i kroppen så utövar detta mångsidiga polyamin få kända skadliga effekter. Oavsett om det är från livsmedel eller tillskott så är spermidine väl tolererat, men du bör ändå ha ett klokt förhållningssätt till konsumtion. Det är mycket bättre att använda spermidine för att komplettera en hälsosam och balanserad livsstil än som ett tillskott. Således är det klokt att börja med en låg dos och öka ditt intag gradvis för att säkerställa att du begränsar alla potentiella biverkningar.

Innovation och livslängd kolliderar

För att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av spermidines omfattande inflytande, har vi kunnigt kapslat in 1 mg i var och en av våra lättsvalda kapslar. Spermidine från Cibdol har utvunnits från förstklassigt naturligt bovete och utlovar ett innovativt och mångsidigt tillvägagångssätt till välbefinnande som utgör ett utmärkt tillskott till befintliga tillskottsrutiner. 

Dessutom har vi säkerställt att varje förpackning innehåller en månads förbrukning av spermidine-tillskott för att göra doseringen enkel. Du kan njuta av det omfattande inflytandet av högkvalitativt spermidine utan rädslan för att oönskade tillsatser eller kemikalier förstör upplevelsen.

Så använder man Cibdols Spermidine

Ta 2 kapslar dagligen med ett glas vatten eller juice för bästa resultat. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Spermidine är ett utmärkt tillskott till befintliga tillskottsrutiner.

Är det säkert att ta spermidine dagligen?

Då spermidine förekommer naturligt i både kroppen och olika typer av livsmedel, så är risken för oönskade biverkningar otroligt låg. Den verkar väl tolererad, även när den konsumeras som ett koncentrerat tillskott. Men om du har några bekymmer gällande att öka ditt intag av spermidine så diskutera dem med din läkare för fallspecifika råd.

Datablad
Dosage 1 kapsel / 2 ggr per dag
Kvantitet 60 capsules
Förvaring Svalt, mörkt och torrt
CBD No
Produktsökare