• Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit

Shilajit

€ 21.95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Shilajit från Cibdol är ett naturlig sätt att stötta mental prestanda och humör. Detta fascinerande och sällsynta superlivsmedel från avlägsna bergsregioner har använts i århundraden för att stötta metabolism och energinivåer samtidigt som det hjälper till att behålla optimal vikt. En mångsidig, rik källa till mineraler och aminosyror. Det har aldrig varit lättare att uppleva rent välbefinnande.*

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Direkt från Moder Natur

Shilajit är ett naturligt och mångsidigt superlivsmedel som är en integrerad del av ayurvedisk medicin med ett stort inflytande på mentalt och fysiskt välbefinnande. Denna rena substans kommer från avlägsna sydasiatiska bergsregioner och är en rik källa till mineraler och aminosyror, redo att stötta mental prestanda, sinnesstämning och energinivåer.*

Förfinat över tusentals år

Det finns inte många ämnen som vårdats och förfinats över tusentals år av självaste Moder Jord. Du förstår, det är först när plantor och mikrobiell massa har lämnats i århundraden för att brytas ner som shilajit bildas. Vanligtvis förekommer det i sprickor i bergsområden och detta ämne kryllar av naturliga mineraler, humus- och fulvinsyra och flera antioxidanter.

Ta naturens kraft med dig hem

Våra vegetarisk kapslar är enkla att svälja och tillhandahåller en standardiserad dos av shilajit som du kan ta när och var som helst. Och, som en extra bonus, har vi inkluderat selen, en kraftfull mineral som arbetar sömlöst tillsammans med shilajit för att hjälpa till att skydda celler från oxidativ skada.* Tillsammans kan denna naturliga kombination ge din kropp det stöd den behöver för att ta itu med livet direkt.

Med 500 mg shilajit per kapsel har det aldrig varit enklare att föra in kraften från Moder Jord i din välbefinnanderutin. Prova den idag för att uppleva en helkroppsomfamning som backas upp av den holistiska praktiken av ayurvedisk medicin.

Så använder man Shilajit från Cibdol

Ta 1-2 kapslar dagligen med ett glas vatten och en måltid för bästa resultat. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

*Hälsopåstående inväntar europeiskt godkännande

Datablad
Kvantitet 60 capsules
Vegansk Ja
CBD No
Category Vitals
Produktsökare