For you. for life.

Vi är stolta över att presentera våra sponsrade idrottare

Hos Cibdol har vårt mål alltid varit att tjäna kunder på högsta nivå via våra produkter, innehållet vi publicerar och våra företagsvärderingar. Naturligtvis är idrott och träning oskiljaktigt kopplat till detta mål, då de inte bara sammanför människor utan främjar mentalt och fysiskt välbefinnande. 

Det är därför Cibdol stolt representerar idrottare från alla discipliner, då deras passion och hängivenhet inspirerar oss att göra det mesta av varje dag.

Tillsammans med vårt stöd för professionella idrottare uppmuntrar Cibdol även andra att hålla sig aktiva genom att sponsra idrottsevenemang, klubbar och gym. Med utmaningarna i det moderna samhället är det viktigare än någonsin att vi spelar vår del i att främja mental och fysisk hälsa. Utöver det bidrar träning till ett driftigt och hälsosamt samhälle genom att förhindra tillstånd som kardiovaskulära sjukdomar, osteoporos och stroke.


Genom att utbilda och uppmuntra människor att hålla sig aktiva kan vi hjälpa till att minska risken för icke-smittsamma sjukdomar, vilket gör att alla kan leva livet till fullo.

Lär känna alla våra idrottare, inklusive deras senaste prestationer, stoltaste ögonblick med mera.

Produktsökare