Robin van Roosmalen

Mixed Martial Arts

Nationalitet
Holländska
Födelseort
's-Hertogenbosch
Födelsedatum
1 oktober 1989
2011 Fast & Furious
turneringsvinnare
2012 GLORY
2:a
2013 GLORY
2:a
2014-2016 GLORY 70 kg
GLORY-mästare
2016-2018 GLORY 65 kg
GLORY-mästare
instagram twitter youtube

Biografi

Robin har alltid varit intresserad av idrott och han var fyra år när han började ta lektioner i självförsvar. Ett par år senare provade han fotboll men insåg snabbt att han var bättre lämpad för individuella idrotter. Slutligen bestämde han sig för att fokusera på kickboxning vid fjorton års ålder, och resten är som man brukar säga historia.

Det tog inte lång tid innan han höll jämna steg med etablerade namn och presterade bra i tävlingar mot de bästa i den högsta divisionen. Men Robin var inte nöjd med att bara vinna dessa matcher, så han fortsatte att utveckla sig själv till den världsklassidrottare han är idag.

Under sin karriär har Robin visat världen att han är en av de bästa inom sitt område, och han har blivit GLORY-mästare fyra gånger i fjädervikts- och lättviktsdivisionerna. Han har även blivit den första kickboxaren att krönas till GLORY-champion i två divisioner.

Med framgången klar ville Robin ha en ny utmaning, och han växlade därför till MMA år 2018. Självsäker och hårt arbetande satte Robin ribban högt, bestämd att bli MMA-mästare i två divisioner.

Vid sidan av sin fighting-karriär vill Robin även hjälpa unga med svåra uppväxter genom att skapastöttande nätverk och hjälpa dem att nå sina mål.

"Låt inte rädsla döda dina drömmar".

Produktsökare