Kick de Heer

Wakeboard

Nationalitet
Dutch
Födelseort
Blitterswijk
Födelsedatum
03/10/2005
2016 National Championships
3rd place
2016 Low Lands
5th place
2017 Eat Play Love
4th place
2018 Eat Play Love
3rd place
2021 Eat Play Love
1st place
instagram twitter youtube

Biografi

Även om Kick fortfarande är tonåring så har han redan en enorm mängd erfarenhet. Som tur är äger Kicks föräldrar en wakeboarding-skola och det var här som han vid fyra års ålder tog sig an vattnet. Nu, med sin pappa som tränare, skapar Kick vågor (bokstavligt talat) i internationella tävlingar.

Till en början sysslade Kick bara med wakeboarding för skojs skull, och han trodde aldrig att hans naturliga talang skulle leda till en professionell karriär. Så lät det fram till 2020 då han ändrade sitt synsätt och började tänja på sina gränser ute på vattnet. Genom att aktivt förbättra sina färdigheter slutade det med att Kick vinna den internationella tävlingen Eat Play Love för första gången.

Kicks huvudmål är att prestera i wakeboard-VM, men han vill leva och träna i USA med några av världens bästa wakeboarders först. Han vet att det enda sättet att slå de bästa är genom att lära sig av de bästa och det är exakt det han har som avsikt att göra.

Talangfull och bestämd kommer Kick att fortsätta att prestera i europeiska och nationella tävlingar och pusha sig närmre sin VM-dröm.

Kick är full av naturlig talang och ser lika bekväm ut på en wakeboard som andra gör promenerandes på torra land—ingen liten bedrift med tanke på hans ålder.

"Njut av det du gör så kommer du alltid att få ut det bästa av det"

Produktsökare