Valentine

Alla hjärtans dag handlar om att fira romans och tillgivenhet, men glöm inte att ge den viktigaste personen i ditt liv lite kärlek—dig själv.

Vi tror på kraften av self-care och självkärlek, och finns det något bättre att bli kär i än din hud? Denna alla hjärtans dag bör du skämma bort dig själv med den ultimata gåvan i form av hälsosam och skinande hud.

Bli kär i din hud

Håll dig
ungdomlig

Elasticitet och fasthet

Lås upp hemligheten till ungdomlig, skinande hud med Look Younger. Dess förstklassiga kollagen främjar inte bara hudens elasticitet och fasthet, men det förstärker kroppens naturliga kollagenproduktion. Ge näring och revitalisera din hud från insidan tack vare Look Younger.

Look Younger

 
Anti-aging-formula för yngre hud
 
För reduktion av rynkor och fina linjer
 
Förbättrad hudelasticitet och fasthet
Fullkomligt
lysande

Fräsch och strålande

Bli kär i den uppfriskande kraften från CERAMOSIDESᵀᴹ och SEPITONEᵀᴹ. Den förstnämnda arbetar för att upprätthålla normal hudstruktur och elasticitet, medan den senare levererar hälsosam, glödande och strålande hud som du aldrig blir trött på. Se resultat på så lite som 15 dagar!

Perfect Skin

 
Boosta din huds skönhet, lyster och ungdomlighet
 
Färre hudimperfektioner och rodnader
 
Plantbaserade ceramider reducerar rynkor och imperfektioner


Minimera
orenheter

Kraftfullt och effektivt

Säg farväl till akne, psoriasis eller eksem med Cibdols medicinska krämer. Våra noggrant utvecklade formler riktar in sig på symptom för att ge snabb och långvarig lindring. Infuserad med naturliga ingredienser hjälper krämerna till att minska rodnad, inflammation och obehag.

Medicinska krämer

 
Klass I medicinsk enhet
 
Använder essentiella vitaminer och antioxidanter för att ge huden näring
 
Stöttar och skyddar irriterad hud med ett näringsgivande lager


Älska din hud denna alla hjärtans dag med 25 % rabatt på hela vår Hudkategori

Den perfekta matchningen

Få hudvårdsprodukter fungerar lika bra tillsammans som Look Younger och Perfect Skin. Medan Look Younger tillhandahåller byggstenarna för jämn och smidig hud, tillför Perfect Skin den sista touchen för ett allt-i-ett-tillvägagångssätt till felfri hud. Det finns ingen bättre matchning!

Valentine

Daglig self-care

En fantastisk hud börjar med enkla dagliga rutiner. Från rengöring och toning till tillskott, finns det små åtgärder alla kan vidta för att uppnå en hud som ser strålande ut. Ännu bättre, din hudvårdsrutin behöver inte vara komplicerad, men den måste fokusera på dina behov.

Specialbehandling

Att skämma bort dig själv är en essentiell del av den perfekta hudvårdsrutinen. Det är inte bara bra för din huds utseende, utan även för ditt mentala välbefinnande. Oavsett om det handlar om att skämma bort dig själv med en ny hudvårdsprodukt eller boka tid till massage, så förtjänar vi alla lite mer egentid.

Skapa den perfekta hudvårdsrutinen

Varför inte ge lite kärlek till den person som förtjänar det mest på alla hjärtans dag—du. Och finns det något bättre sätt att visa den självkärleken än med lysande hud, tack vare den ideala hudvårdsrutinen.Dela kärleken

Låt någon veta att du tänker på den med ett gratis alla hjärtans dag-kort från Cibdol. Skäm bort dig själv med några av våra hudprodukter och få ett kort du kan dela med någon du är nära.

Valentine

Produktsökare