Granskare: Levent Mendirme

Levent Mendirme

Levent Mendirme, BPharm, har alltid varit passionerad gällande användningen av kompletterande insatser för ett längre hälsospann och hälsosamt liv. Sedan han tog en kandidatexamen inom farmaci på Gazi University School of Pharmaceutics, har han arbetat inom flera farmaceutiska industrisektorer.

Med mer än 28 års erfarenhet har Levent lanserat hundratals hälsovårdsprodukter för konsumenter och lånat ut sin omfattande kunskap till sektorer såsom B2B-affärsutveckling, medicinska marknadsföringsstrategier och marknadstillträde för läkemedel. Som expert inom liposomer och liposomal aktivitet, gör hans passion för tillskott honom till ett värdigt tillskott till vårt granskningsteam.

Vid sidan av sin position som grundare och COO av E-Conn Healthcare Consulting, och sin roll i Scientific Advisory Board hos CureSupport Group, kommer Levent att tillhandahålla oss med värdefulla insikter som säkerställer att Cibdols innehåll uppfyller exceptionellt höga standarder. Levent publicerar även sina egna arbeten, inklusive utbildande videor och presentationer på www.e-conn.org.

Oavsett om det är jakten på banbrytande liposomala formler eller hans oöverträffade erfarenhet med farmaceutiska produkter och tjänster, använder Levent sin kunskap för att bättra människors fysiska och mentala välbefinnande. Sök på “liposomal_academy” på YouTube, eller hitta honom via länkarna nedan.


Produktsökare