• Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66

Ashwaganda KSM-66

€ 21.95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Lita på de reglerande effekterna från Ashwagandha KSM-66 från Cibdol. KSM-66 är den gyllene standarden för plantbaserade extrakt och innehåller den högsta koncentrationen av ashwagandha-rot. Den unika extraktionsprocessen säkerställer en fullt spektrum-blandning av naturliga föreningar för att hjälpa till att balansera och återställa mentalt och fysiskt välbefinnande.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Stöttar mental och fysisk balans

Ashwagandha är en hörnsten i Ayurveda och har använts i århundraden för att stötta kroppens motståndskraft mot mentala och fysiska stressfaktorer. Eftersom plantans rot innehåller den största koncentrationen av aktiva föreningar har vi valt den gyllene standarden av naturliga plantextrakt—KSM-66. Denna fullt spektrum-blandning är exklusivt extraherad från ashwagandha-rötter och ger kroppen det stöd den behöver.

Baserad på naturliga läkesprinciper

Ashwagandhas inflytande över stress, energinivå och koncentration stammar från en sofistikerad blandning av naturliga plantföreningar. Denna riklighet av balanserande element som finns i rötterna och bladen på ashwagandha-plantan har hjälpt till att positionera den som en av Ayurvedas viktigaste örter. Nu kan du utnyttja samma inflytande via våra högkvalitativa kapslar som är lämpliga för daglig användning.

Ta plantbaserat välbefinnande med dig hem

Ashwagandhas mångsidighet kommer från dess stressreglerande och lugnande effekt som stöttar kroppen från insidan. Även om mentala och fysiska stressfaktorer är en essentiell och oundviklig del av vardagslivet, så är Ashwagandha KSM-66 här för att ge dig en hjälpande hand när du behöver den som mest.

Att låsa upp din fulla potential har aldrig varit enklare. Lita på den anrika rollen från naturliga plantextrakt för att boosta ditt välbefinnande och känn skillnaden som ashwagandha kan göra på områden som sömn, stress och energinivå. De lättsvalda kapslarna är ideala för hektiska och aktiva livsstilar och de är utan smak och lukt för maximal behändighet. Testa dem idag!

Så använder man Ashwagandha KSM-66 från Cibdol

Ta 1-2 kapslar dagligen med ett glas vatten för bästa resultat. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

Datablad
Dosage 1 kapsel / 2 ggr per dag
Kvantitet 60 capsules
Förvaring Svalt, mörkt och torrt
CBD No
Category Vitals
Produktsökare