• Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner

Fat Burner

€ 29.95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Med sin unika blandning av plantextrakt och essentiella mikronäringsämnen är Fat Burner från Cibdol det naturliga sättet att stärka energin, fettomsättning och blodsockernivåer. Den intuitiva formeln arbetar med din kropp för att stötta normal ämnesomsättning, oavsett om du är en högpresterande atlet, en träningsentusaiast eller en person som bara är bekymrad över den vardagliga hälsan.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Få kontroll över din kropps behov

Självförtroende i hur vi ser ut och mår är avgörande för vårt dagliga välbefinnande. Men det finns inte två personer som är likadana och det är inte deras mål heller. Det är därför som vi utvecklat Fat Burner, en blandning av naturliga plantextrakt, vitaminer och mineraler som arbetar med alla kroppstyper, oavsett din livsstil eller dina preferenser.

Anpassningsbar till dina behov

Oavsett dina omständigheter så arbetar vår naturliga blandning av B-vitaminer, extrakt från grönt te och citrusbioflavonoider sömlöst för att uppfylla dina näringsbehov. Krom bidrar inte bara till normal fettomsättning, även niacin, tiamin och riboflavin hjälper till att metabolisera energi från fett, medan extrakt från grönt te främjar fettförbränning*. Tillsammans säkerställer dessa element att din kropp har de dagliga resurserna som den behöver så att du kan må bra på både insidan och utsidan.

Utvunnen från naturen, skapad av vetenskapen

Att hantera en hälsosam vikt kräver ett balanserat förhållningssätt till kost och träning, men det kan vara svårt att hålla sig till det dag efter dag. Vår Fat Burner kan hjälpa dig att göra resan lite lättare tack vare plantextrakt, B-vitaminer och mer. Med naturen som vår guide har vi sett till att pelarna för fysisk hälsa och metabolism tillgodoses, oavsett din livsstil.

För en hjälpande hand i att uppnå dina fysiska välbefinnandemål, kan du sluta leta när du hittat Fat Burner från Cibdol. Då den är kunnigt tillverkad banar väg till en mer självsäker version av dig själv.

Så använder man Cibdols Fat Burner

Ta 3 kapslar om dagen (utspritt jämnt över dagen) med rikligt med vatten för bästa resultat. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

*Hälsopåstående inväntar europeiskt godkännande

Datablad
Kvantitet 90 capsules
CBD No
Category Hälsa
Produktsökare