KÖP 3, BETALA FÖR 2 på alla våra CBD-produkter! Upp till 33 % rabatt, använd voucherkoden CIBDOL3

  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support

Lactose Support

€ 18.95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Med Lactose Support från Cibdol kan du njuta till fullo av mejeriprodukter. Vårt högkvalitativa tillskott hjälper till med matsmältningen av laktos, vilket gör den ideal för individer som har svårt att smälta laktos naturligt. Varje tablett är enkel att tugga och kommer fylld med 50 mg laktasenzym, vilket motsvarar 5 000 FCC/ALU.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Omfamna maten du älskar

Då drygt 65 % av världens befolkning har svårt med att processa laktos, är stöd från essentiella laktasenzym avgörande för att njuta av mejeriprodukter till fullo. Med Lactose Support från Cibdol kan du uppleva 50 mg av högkvalitativt laktasenzym per tablett—ideal för personer som har svårt att smälta laktos i tarmarna.

Din favoritmat väntar på dig

Mejeriprodukter behöver inte framkalla rädsla och obehag. Istället kan support från laktasenzymer hjälpa till att bryta ner laktos, vilket ger stöd till personer som är intoleranta. Oavsett om det handlar om att njuta av en skål med glass, njuta av extra ost på en pizza eller bara tillsätta mjölk till kaffet så hjälper Lactose Support dig att njuta av mejeriprodukter utan skuld.

Återfå kontroll över ditt fysiska välbefinnande

Få det stöd du behöver för att göra laktosintolerans hanterbart. Tillsammans med en balanserad och hälsosam livsstil kan Lactose Support göra att du återigen kan njuta av den mat du älskar, och hjälpa dig att hitta glädje i att äta med vänner och familj.

Var än och när än de behövs är våra lättuggade tabletter perfekta för individer som har svårt att smälta laktos. Den kraftfulla blandningen, motsvarande 5 000 FCC/ALU, är utgjord för att stödja nedbrytningen av laktos och ge dig det självförtroende du behöver för att omfamna ett liv fyllt med god mat och ännu bättre sällskap.

Så använder man Cibdols Support

För bästa resultat tar du 1-2 tuggbara tabletter med vatten kort före du ska äta mat eller dricka drycker som innehåller laktos. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

Datablad
Kvantitet 60 capsules
CBD No
Category Vitals
Produktsökare