Senaste nytt | Page 74

  • Är Omega-3 dåligt för njurarna?

    August 28, 2023

    Forskning visar att omega-3-fettsyror från fiskolja eller andra källor sannolikt är säkra för njurhälsan och kan ge vissa fördelar vid ansvarsfull användning under medicinsk vägledning. Mycket höga intag kan dock innebära risker för personer med nedsatt njurfunktion.

  • Är det någon skillnad mellan fiskolja och torskleverolja?

    August 26, 2023

    Sammanfattningsvis har fiskolja och torskleverolja många likheter som källor till nyttiga omega-3-fettsyror. Men det finns några viktiga skillnader. Forskning visar att båda oljorna ger likvärdig omega-3-absorption och hälsofördelar. Men torskleverolja erbjuder extra fettlösliga vitaminer medan fiskolja ger högre omega-3-innehåll.


  • Hjälper fiskolja mot torrt hår?

    August 26, 2023

    Fiskolja är mycket säkert för de flesta människor och ger ytterligare hälsofördelar utöver hårfukt. Men att kombinera fiskolja med ett holistiskt tillvägagångssätt är bäst för att ge näring åt håret inifrån och ut och reparera torrhet på lång sikt. Ha tålamod när du använder kosttillskott som fiskolja för hårhälsa.

  • Har Omega-3 antioxiderande egenskaper?

    August 26, 2023

    Omega-3-fettsyror som finns i fet fisk och fiskoljetillskott fungerar som viktiga antioxidanter i kosten. Deras antioxidativa aktivitet verkar kliniskt relevant och bidrar väsentligt till de olika hälsofördelarna med EPA och DHA.

    Konsumtion av omega-3 från skaldjur eller kosttillskott bidrar till antioxidantskydd.

  • Är det OK att ta Omega-3 tillsammans med probiotika?

    August 26, 2023

    Forskning visar att kosttillskott med omega-3-fiskolja och probiotika inte samverkar negativt. Snarare verkar de ha synergistiska effekter på tarmhälsan när de används tillsammans. Studier visar att omega-3 faktiskt förbättrar tillväxten, koloniseringen och effektiviteten.

  • Kan fiskolja hjälpa mot influensa?

    August 26, 2023

    Sammantaget kan fiskoljetillskott, i kombination med influensavaccination, god hygien och korrekt medicinsk vård, ge kompletterande fördelar under influensasäsongen. Se bara till att välja ett kvalitetstillskott, ta en lämplig dos för dina behov och övervaka eventuella biverkningar.

  • Kan man ta Omega-3 tillsammans med D-vitamin och zink?

    August 26, 2023

    Omega-3-fettsyror, D-vitamin och zink är mycket nyttiga näringsämnen som är säkra och fördelaktiga att ta tillsammans. Vid rekommenderade tillskottsdoser interagerar de inte negativt eller orsakar några betydande biverkningar. Forskning visar att omega-3-fettsyror faktiskt kan öka absorptionen och funktionen av D-vitamin.

  • Hjälper Omega-3 immunförsvaret?

    August 26, 2023

    Ett tillräckligt intag av antiinflammatoriska omega-3-fettsyror är avgörande för ett väl fungerande immunförsvar. Att optimera intaget genom fisk och skaldjur, vegetabiliska källor eller kosttillskott kan ge naturliga immunförstärkande fördelar.

Produktsökare