Recensioner av CBD-olja från våra kunder

I en värld dominerad av digital marknadsföring, är det alldeles för lätt att göra skandalösa påståenden utan bevis eller säkerställande. Detta gör kundrecensioner till ett mäktigt verktyg för de som är intresserade av verklighetens påverkan av en given produkt—och CBD-olja är inte något undantag.

Recensioner av CBD-olja hjälper användare att förstå föreningens inflytande och tillför vikt till ett företags påståenden gällande renhet, effektivitet och inverkan. Dock kanske du har noterat att vi inte publicerar några kundrecensioner direkt på Cibdols webbplats.

Det är inte för att vi inte vill att du ska se vad våra kunder säger, utan för att det inte är tillåtet enligt lag. Enligt Medicines Act, får inga CBD-oljeupplevelser, positiva eller negativa, delas om de hävdar medicinska påståenden.

Dessvärre är riktlinjerna för vad som räknas som ett medicinskt påstående väldigt breda och många recensioner av CBD-olja kan tolkas som medicinska eller som hälsoråd. Som branschledare, känner vi att det är vår plikt att upprätthålla dessa bestämmelser.

Det är nödvändigt att vi tillhandahåller en balanserad syn på CBD-oljans påverkan, särskilt eftersom många människor fortfarande upptäcker föreningen för första gången.

Därför använder vi Trustpilot-recensioner

Trots strikta bestämmelser innebär det inte att vi inte kan använda en pålitlig tredjepart för att övervaka och upprätthålla våra kundrecensioner. Trustpilot är en utmärkt plats för att hitta recensioner av CBD-olja, och är en etablerad plattform som används inom flera branscher i över 60 länder.

Tack vare Trustpilot, kan du se kommentarer från Cibdolkunder på alla produkter vi tillhandahåller. Det är riktiga upplevelser, utan medicinska påståenden (vi gör vårt bästa för att filtrera alla meddelanden).

Här är några av våra favoriter bland kundrecensionerna:

Vänligen ha i åtanke att dessa kundrecensioner bara är en allmän vägledning och att Cibdol inte stöder några recensioner som lämnas på Trustpilot.

Så fungerar Trustpilots system: ett ärligt sätt för kunder att dela sin objektiva shoppingupplevelse

Ett av de mest signifikanta problemen med kundrecensioner är potentialen för fejkad eller missledande feedback. Trustpilot har utvecklat ett automatiskt system för att ta itu med det här problemet.

Varje gång en kund slutför en beställning hos Cibdol, bjuds de automatiskt in till att skriva en recension. Och när en sådan är inskickad, märks den som "Verifierad" som standard. Det innebär att du snabbt och enkelt kan söka bland hundratals verifierade recensioner av Cibdols CBD-olja—från legitima kunder—på bara ett par klick.

Om du vill dela din upplevelse av Cibdol men ännu inte gjort det, besök då vår Trustpilot-sida. Vi tar tacksamt emot din feedback!


Produktsökare