Betalningsmetoder

Vi erbjuder våra kunder en rad olika sätt att betala för sina produkter, varav alla är säkra och diskreta. Oavsett vilket sätt du väljer att betala på, kan du vara säker på att vi har gjort allt vi kan för att säkerställa att det görs i en enkel och säker miljö.

Kreditkort

Att betala med kreditkort ses som en av de vanligaste och säkraste sätten att göra betalningar över internet. Hos Cibdol accepterar vi både Visa och MasterCard. För att använda denna metod, anger du kortnumret, utgångsdatum och den 3-siffriga CVV-koden (på kortets baksida) på den relevanta sidan. Dina betalningar bör ske direkt och vi kommer börja förbereda din beställning med en gång.

Banköverföring

Om du vill betala via banköverföring, kan du skicka betalningen till oss genom att använda följande uppgifter:

Se till att du använder ditt beställningsnummer som referens. Notera: Även om det i många fall sker direkt, kan en banköverföring ibland ta upp till 3 dagar beroende på var pengarna överförs från. Vi kommer börja packa din beställning så snart din överföring är synlig på vårt konto.

Cibdol BV
UBS Bank
IBAN: DE53 5022 0085 3296 1400 18
Swift/Bic: SMHBDEFF
Referens: (börjar med) B000.....

Spara pengar på banköverföringsavgifter

Att överföra pengar, i synnerhet internationellt kan medföra oönskade bankavgifter. Så är fallet i synnerhet vid beställningar från länder som inte använder Euro som valuta. Dock finns det andra tillgängliga alternativ då ett antal företag nu erbjuder snabba och säkra internationella överföringar utan de höga avgifterna som är kopplade till banken.

Sådana företag inkluderar:

  • Xoom
  • HiFX
  • XE Trade
  • 1st Contact
  • UK Forex
  • Transferwise
  • World first

iDeal

iDeal är en lättanvänd, alternativ betalningsmetod som finns i Nederländerna. Den upphäver behovet av ett kreditkort, och möjliggör snabba och säkra betalningar direkt från din bank. Betalningsleverantörens namn är namnet som kommer dyka upp på ditt konto.

Direct E-Banking

Directebanking.com tillhandahåller en relativt ny tjänst som nyttjar TÜV-krav för att garantera säkerhet. Genom att använda ditt Direct E-Banking-konto, kan du generera en överföring som går direkt till ditt konto. Detta gör det möjligt för dig att genomföra säkra och diskreta internationella betalningar som går igenom nästan omedelbart.

Bancontact

Bancontact nyttjar samma säkerhetsprotokoll som en bankbetalning online. Det finns inget behov av att installera någon mjukvara—om du har ett bankkonto online, kan du använda denna enkla och smidiga betalningsmetod.

Kontanter via post

Det är möjligt att skicka kontanter via post till oss. För att göra det, rekommenderar vi att du använder ett väldigt stabilt kuvert och placerar pengarna mellan två bitar kartong (för att stoppa synlighet). Skicka inte mynt. Glöm inte heller att inkludera ett meddelande med ditt namn och ditt beställningsnummer! Vi rekommenderar även att du skickar kontanter via en spårningstjänst, då vi inte kan hållas ansvariga om pengarna försvinner längs vägen.


Produktsökare