Det renaste har just blivit renare på Cibdol

Last updated:

Published:

ren <a href=CBD-olja" width="100%" height="auto" />

DET RENASTE BLEV BARA RENARE

I en ständig strävan att ge våra kunder CBD-olja av högsta kvalitet och att förbli ledande inom CBD-produkter uppgraderar Cibdol produktionsmetoderna för att överträffa de högsta moderna standarderna i branschen. Nyligen lade vi till ny laboratorieutrustning för rening som kommer att öka effektiviteten i vår produktionsprocess. Nu kan vi förbättra renheten i vår olja ännu mer än våra nuvarande standarder för excellens!

Tekniken har utvecklats avsevärt sedan Cibdol först började distribuera denna otroliga produkt. Idag har produktionsmetoderna förfinats, och i synnerhet har reningsmetoderna förbättrats avsevärt. Vi kan nu göra "rent ännu renare" och förbättra den övergripande konsistensen i alla våra produkter.

FÖRBÄTTRA RENINGSPROCESSEN

Växter kan vara nyckfulla och skilja sig något från säsong till säsong. Normalt varierar vår olja i färg från mörkt till ljust guld när särdragen i varje säsongs hampaskörd kommer till uttryck. Den nya laboratorieutrustningen kommer att förbättra den övergripande konsistensen i både smak och färg. Den nya färgen kommer att vara betydligt ljusare än de nuvarande satserna av olja!

På Cibdol är vi kända för att ligga i framkant av CBD-rörelsen, men nu höjer vi ribban genom att höja våra egna standarder. Med möjligheten att vara mer exakta än någonsin i vår process kan vi ge våra kunder full transparens och sinnesro när det gäller effektiviteten i våra metoder. Normaliserade tester och provsmakningar i våra schweiziska laboratorier garanterar våra produkters potential.

TERPENES

Terpener produceras av samma körtlar som producerar CBD och andra cannabinoider. Cannabis/hampa innehåller många terpener som utför funktioner för att upprätthålla växthälsan. Dessutom är det den gränslösa kombinationen av dessa flyktiga molekyler som ger saker deras igenkännliga aromer. Den milda blommiga doften och behagliga smaken hos vår CBD-olja beror på terpener.

Entourage-effekten är ett väldokumenterat fenomen. Föreningar verkar synergistiskt när de kombineras för att skapa en effekt som är större än vad de skulle kunna uppnå på egen hand. Detta är särskilt sant när det gäller CBD. Genom att inkludera en fullständig terpenprofil kan vi förstärka den terapeutiska effekten av våra oljor samtidigt som vi säkerställer en bättre smak och doft.

VAD INNEBÄR DETTA FÖR MIG?

När förbättringarna av våra laboratorier genomförs kan oljorna fortsätta att variera i färg från mörk honung till olivoljeguld. Detta påverkar inte på något sätt kvaliteten på vår olja. Helt ny utrustning innebär bara att vi kan fortsätta att förse våra kräsna kunder med den bästa möjliga kvalitet som tekniken tillåter.

Olja som producerats efter april 2018 eller efter batcherna C26, A40 och B08 kommer att vara ljusare. Dessa oljor har producerats med den nya laboratorieutrustningen. Det finns ingen anledning till oro. Den äldre produkten är fortfarande av högsta klass och kan konsumeras med samma förtroende som alltid.

Cibdol kommer att fortsätta att köpa ekologisk hampa av högsta kvalitet som odlas i Europa som råvara för raffineringsprocessen. Endast råmaterial som klarar våra höga krav kommer någonsin i fråga för användning. Reningsprocessen avlägsnar klorofyll, tungmetaller, föroreningar och växtfetter från den råa pastan, vilket ger den mest oförfalskade slutprodukten. CO₂-extraktionsprocessen säkerställer fullständig dekarboxylering och optimala nivåer av den renaste CBD.

Våra kunder har alltid bara fått den renaste CBD-oljan som finns tillgänglig. Med våra senaste banbrytande uppgraderingar kommer vi att kunna driva gränsen för vad som är möjligt med CBD-produkter ännu längre. Framtiden för CBD-olja är nu med Cibdol.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktsökare