Tillkännagivande om sponsring av Cibdol

Last updated:

Published:

Cibdol är stolta över att tillkännage vår sponsring av Cannabis Capital Convention, den första cannabiskonferensen som äger rum i Nederländerna och som har organiserats för investerare och entreprenörer. Vi är glada över att kunna stödja detta banbrytande evenemang och samtidigt skapa medvetenhet om vår produktlinje som är bland de mest högkvalitativa CBD-produkterna i Europa.

bild från evenemanget

Om Cannabis Capital Convention

Cannabislagarna förändras snabbt. Det som började med att flera delstater i USA och vissa europeiska länder legaliserade örten har förvandlats till en kaskad av nationer som följer efter. Legaliseringen har snabbt följts av storskaliga investeringar och innovation, och den europeiska cannabismarknaden har vuxit mer under de senaste sex månaderna än under det föregående halvdecenniet. Denna framväxande marknad har sett miljontals dollar i investeringar och har också kapitaliserat på modeller baserade i USA.

Cannabis Capital Convention skapades med avsikten att förmedla kunskap om erfarna nordamerikanska cannabisinvesterare till den europeiska kontinenten. Konferensen kommer att arbeta för att överbrygga de två regionerna i en synergi av expertis och innovation. Ledande produktionsföretag, investerare och analytiker från Amerika kommer att framträda sida vid sida med europeiska experter för att ge värdefull information om de aktuella trenderna på den nybildade europeiska cannabismarknaden.

Talare vid Cannabis Capital Convention inkluderar Michael Kraland, moderator för konferensen. Kraland är en professionell investerare och medgrundare av den nederländska investeringswebbplatsen IEX.nl. Robert Cheney, VD för C21 Investments Inc, kommer också att dela med sig av sin visdom. Cheney är en entreprenör och investerare med erfarenhet inom områdena internetteknik och telekommunikation. Han är specialiserad på att bygga ledningsgrupper och investeringsmöjligheter med hög potential.

Javier Gonzalez Lastra, analytiker på Berenberg Bank, kommer också att hålla ett tal på konferensen och diskutera investeringsstrategier för dryckesindustrin. En annan mycket spännande talare är Tjalling Erkelens, grundare av Bedrocan, ett företag som sedan 2003 har levererat cannabis av farmaceutisk kvalitet till den nederländska regeringen.

Den första i sitt slag i Europa

Cannabis Capital Convention är ett banbrytande evenemang som markerar utvecklingen av cannabislegalisering på kontinenten och symboliserar de positiva effekter som denna reform kommer att ha på regionens ekonomier.

Flera talare vid evenemanget kommer att täcka de senaste massiva investeringarna från nordamerikanska dryckesföretag på cannabismarknaden. Evenemanget kommer sannolikt att katalysera liknande investeringar på den europeiska kontinenten och kommer säkert att skaka om saker och ting inom branschen.

Gör dig redo för den kommande marknaden

Enligt rapporter kommer cannabisindustrins förväntade omsättning 2018 att uppgå till 4,75 miljarder dollar, och kommer att explodera till 25 miljarder dollar 2025. Legaliseringen i många delar av Europa har oundvikligen öppnat dörren till en enorm marknad som är redo att explodera, med miljontals potentiella nya kunder som får tillgång när fler länder ansluter sig till klubben.

Denna nya framväxande marknad lockar titaniska investerare från utlandet. Det Kanada-baserade Maricann Group Inc. driver en verksamhet för medicinsk cannabis med anläggningar i Ontario och har för närvarande ögonen på den europeiska marknaden med planer på expansion.

Delta i konferensen?

Är du en potentiell framtida investerare på den europeiska cannabismarknaden? Äger du ett cannabisbaserat företag? Eller kanske är du bara ett stort fan av örten och nyfiken på vad framtiden har att erbjuda? Hur som helst kommer denna konferens att bli en enormt givande och inspirerande upplevelse, där du får höra de ledande rösterna inom området från första parkett.

Biljetter finns tillgängliga här.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktsökare