• Greens
  • Greens
  • Greens
  • Greens

Greens

€ 39.95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

När det dagliga livet inte visar några tecken på att sakta ner så kan man  ta Greens från Cibdol för ett näringsmässigt stöd. Detta tillskott är den ideala lösningen för att öka ditt intag av frukt och grönsaker och det innehåller mer än 27 typer, samt superlivsmedlen chlorella och spirulina. Dessutom har vi tillsatt fiber, matsmältningsenzymer och probiotika för att ge kroppen allt den behöver.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Glöm inte att äta dina grönsaker

Att få i sig det rekommenderade intaget av frukt och grönsaker är inte alltid så lätt, särskilt inte med deadlines i arbetet, sociala evenemang och familjeåtaganden. Greens från Cibdol är ett komplett tillskott fyllt med 27 typer av frukter och grönsaker, fiber, matsmältningsenzymer och probiotika, idealt för att berika mat och smoothies.

Se till att kroppen har resurserna den behöver

Att ge din kropp tillräckligt med näringsrika frukter och grönsaker är avgörande för att du ska kunna må och tänka som bäst. Men det är inte alltid lätt att göra dem till en del av din vardag och det är där som Greens från Cibdol kommer in i bilden. Enkelt och bekvämt fungerar de tillsammans med hektiska livsstilar för att fylla på dina näringsbehov när du behöver det som mest.

Packade med frukter, grönsaker och superlivsmedel

Greens kryllar av 27 olika frukter och grönsaker, inklusive vetegräs, grönt te, druvkärneextrakt och två superlivsmedel—chlorella och spirulina. Dessa kommer inte bara att stötta din kroppsnäringsvärden, utan de arbetar sömlöst tillsammans med matsmältningsenzymer, fiber och en liten mängd probiotika för att göra Greens till ett komplett tillskott.

När livet inte visar några tecken på att sakta ner så ska du inte missa de näringsmässiga fördelarna från frukt och grönsaker, så komplettera ditt intag med Greens från Cibdol. Oavsett om du använder det i smoothies eller för att berika dina favoriträtter så tillhandahåller det ett komplett spektrum av vitaminer, mineraler, näringsämnen, antioxidanter med mera.

Så använder man Cibdols Greens

Lös upp 1 skopa (10 g) i vatten som ett tillägg/tillskott till ditt dagliga matintag. Undvik att konsumera Greens på tom mage eller med produkter som innehåller grönt te. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

Datablad
CBD No
Category Vitals
Produktsökare