• Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort

Joint Comfort

€ 39.95
Tillgänglig direkt

Egenskaper & fördelar

Good for cartilage in joints (Manganese)
For comfortable & supple joints (Boswellia & Zingiber)*
Contributes to collagen formation & cartilage function (Vitamin C)
Copper contributes to normal connective tissues
With the unique Mitidol® voor a quick result (after 10 days)
Amount:
 

Njut av rörelsernas glädje med Mjuka Leder från Cibdol. Oavsett dina omständigheter så är rörelse viktigt för att leva en hälsosam och balanserad livsstil. Därför har vi noggrant blandat vitaminer, mineraler, växtämnen och det unika Mitidol®-extraktet för att främja bekväma och smidiga leder på så lite som tio dagar.*

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Låt rörelse ge dig glädje, inte obehag

Låt inte stela eller känsliga leder stoppa dig från ett liv i rörelse. Mjuka Leder hjälper till att återställa din kärlek för rörelse med sin unika blandning av vitaminer och växtbaserade extrakt. Oavsett dina omständigheter kan den helt naturliga formulan göra dig gladare och uppmuntra dig till att starta varje dag med smidiga och bekväma leder.*

Vikten av att hålla sig aktiv

Oavsett ålder eller livsstil så gynnas din mentala och fysiska hälsa betydligt av att hålla sig aktiv. Men när vi blir äldre, eller som resultat av idrottsskador, kan lederna börja bli stela och påverka vår livskvalitet. Den fina blandningen i Joint Support arbetar med din kropp för att stötta bindväv, brosk och bildande av kollagen för att främja den rörlighet du förtjänar.

Natur och innovation kolliderar

Mjuka Leder använder det omfattande inflytandet av mangan, koppar, vitamin C och Boswellia-extrakt för att inte bara främja smidiga leder, utan även förstärka känsligt brosk och bindväv runt lederna. Vi har dock tagit den helt naturliga formulan ett steg längre genom att tillsätta snabbverkande Mitidol®-extrakt, en unik kombination av två växtämnesextrakt: Zingiber officinale och Acmella oleracea.

Med resultat på så lite som tio dagar har det aldrig varit en bättre tid att bli kär i glädjen av kunna röra sig. Den sofistikerade Mjuka Leder-formulan arbetar tillsammans med din kropp och säkerställer att du kan röra dig fritt utan obehag. Upplev den växtbaserade kraften av Mjuka Leder idag!

Så använder man Cibdols Joint Comfort

För bästa resultat, ta en kapsel två gånger om dagen, föredragsvis under eller kort efter en måltid.

*Hälsopåstående inväntar europeiskt godkännande

Datablad
Dosage 1 kapsel / 2 ggr per dag
Kvantitet 60 capsules
Form Kapslar
Vegansk Ja
CBD No
Category Lindring
Produktsökare