• Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate

Magnesium Citrate

€ 12.95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Upplev fördelarna med högkvalitativt Magnesium Citrate från Cibdol. Magnesium används inom i stort sett all vävnad i kroppen, och tillräckliga nivåer är avgörande för en balanserad och hälsosam livsstil. Magnesium Citrate absorberas inte bara lättare av kroppen än andra former, utan det stöttar även matsmältningen och muskelhälsan samtidigt som energinivåerna förbättras.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Ladda ditt välbefinnande

Ge din kropp de essentiella elektrolyter den behöver med Magnesium Citrate från Cibdol. Magnesium används av alla vävnader i kroppen och är avgörande för att kunna leva en aktiv och uppfyllande livsstil. Kroppen kan dock kämpa med att absorbera all det magnesium den behöver, och det är där som magnesiumcitrat kommer in i bilden. Den är lättare att absorbera, vilket säkerställer att den når de områden den behöver för att stötta fysisk hälsa.

Känn skillnaden med magnesiumcitrat

Magnesium är avgörande i mer än 300 metaboliska processer, inklusive muskelfunktion, hälsan för immun- och nervsystemet, metabolism, energinivå och mycket mer. Lyckligtvis är magnesiumcitrat en blandning av magnesium och citratjoner som stöttar dessa avgörande funktioner på ett enklare sätt för att stötta ett liv fyllt med äventyr.

Omfamna vitalitet och välbefinnande för hela kroppen

Det har aldrig varit enklare att omfamna ett liv fullt av action och äventyr. Med de energigivande egenskaperna från Cibdols Magnesium Citrate, kan du ha en aktiv livsstil utan att trötthet eller utmattning håller dig tillbaka. Vår högkvalitativa blandning ger 200 mg magnesium per tablett, vilket står för mer än 50 % av ditt dagliga rekommenderade intag.

Ta vårt ekologiska tillskott Magnesium Citrate för att ge din kropp de byggstenar den behöver. Den är lämplig för daglig konsumtion och således har det aldrig varit enklare att boosta välbefinnande och göra en liten förändring som ekar genom hela kroppen. Prova idag.

Så använder man Magnesium Citrate från Cibdol

Ta 1-2 kapslar dagligen med en måltid eller precis efter för bästa resultat. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

Datablad
Dosage 1 kapsel / 2 ggr per dag
Kvantitet 60 capsules
Förvaring Svalt, mörkt och torrt
CBD No
Category Vitals
Produktsökare