KÖP 3, BETALA FÖR 2 på alla våra CBD-produkter! Upp till 33 % rabatt, använd voucherkoden CIBDOL3

  • Magnesium Bisglycinate
  • Magnesium Bisglycinate
  • Magnesium Bisglycinate
  • Magnesium Bisglycinate

Magnesiumbisglycinat

€ 16,95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Förstärk en av de viktigaste mineralerna i kroppen med Magnesiumbisglycinat från Cibdol. Vårt ekologiska tillskott innehåller 200 mg högkvalitativt magnesium per tablett och stöttar inte bara immunsystemet utan bidrar även till normal psykologisk funktion samt ger ditt sinne de resurser det behöver för att tackla den moderna livsstilen.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Förbättra motståndskraft för en hälsosammare version av dig själv

Få mineraler spelar en så viktig roll för mentalt välbefinnande som magnesium. Vårt Magnesiumbisglycinat-tillskott använder en ekologisk formel för att förstärka kroppen inifrån. Denna variant av magnesium tar specifikt itu med den moderna livsstilens mentala utmaningar genom att främja normal psykologisk funktion och aktivera dina naturliga energireserver.

Omfamna magnesiumets helkroppsinflytande

I stort sett varje vävnad i kroppen använder magnesium, och den spelar en avgörande roll i mer än 300 metaboliska processer. Det är även en essentiell resurs i kampen mot mental och fysisk stress. Men om man låter mineralnivåerna falla så kan kroppen bli mer känslig för pressen från en aktiv livsstil.

En förstklassig källa till essentiell näring

Oavsett om det är för att stödja en atletisk livsstil eller fylla luckor i näringen så finns det ingen tvekan om vikten av magnesium i varje aspekt av det dagliga livet. Från ett korrekt fungerande nervsystem till metabolism, energiunderhåll och mental klarhet, det finns inget slut på inflytandet från vårt Magnesiumbisglycinat-tillskott.

Ge dig själv det stöd och det självförtroende du behöver för att ta itu med livet direkt. Vår magnesiumtablett på 200 g hjälper till att fylla näringsluckor genom att tillhandahålla mer än 50 % av ditt dagliga rekommenderade intag. Prova idag och känn skillnaden som ett högkvalitativt, ekologiskt magnesium kan göra för ditt mentala välbefinnande.

Så använder man Cibdols Magnesiumbisglycinat

Ta 1-3 kapslar dagligen tillsammans med eller kort efter en måltid för bästa resultat. Överskrid inte den rekommenderade doseringen.

Datablad
Dosage 1 - 3 capsules daily
Kvantitet 60 capsules
Förvaring Svalt, mörkt och torrt
CBD No
Category Vitals
Produktsökare