KÖP 3, BETALA FÖR 2 på alla våra CBD-produkter! Upp till 33 % rabatt, använd voucherkoden CIBDOL3

  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong

Omega 3 Strong

€ 24.95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Omfamna ett helkroppsvälbefinnande med kapslarna Omega-3 Strong från Cibdol. Då de består av högkoncentrerad, renad fiskolja har de aldrig varit lättare att stödja hjärthälsa, hjärnfunktion, syn och mycket mer. De lättsvalda kapslarna är fyllda med DHA, EPA och vitamin E, vilket gör dem perfekta för att komplettera luckor i den dagliga näringen.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Välbefinnande för hela kroppen på ett enkelt sätt

Att få i sig ett komplett spektrum av gynnsamma vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror från livsmedel är inte alltid lätt och bekvämt. Det är här kapslarna Omega-3 Strong från Cibdol kommer in i bilden. De innehåller inte bara en allomfattande blandning av diskoljorna EPA och DHA, utan vi har även tillfört vitamin E för att ge din kropp den näringssupport den behöver.

Balanserar dina omega-3-behov

Att få i sig tillräckligt med omega-3-fettsyror är avgörande för en balanserad och uppfyllande livsstil. Det är dock inte alltid lätt att få fram förhållandet av essentiella fettsyror som behövs för att förstärka hjärta, hjärna och ögonhälsa. Hos Cibdol har vi kunnigt blandat 250 mg dokosahexaensyra (DHA) med 500 mg eikosapentaensyra (EPA) tillsammans med vitamin E och antioxidanter för att ge en kraftfull, helkropps-boost till mentalt och fysiskt välbefinnande.

Naturligt ren

Våra kapslar Omega-3 Strong är fria från gifter och föroreningar och är det ideala sättet att uppleva väldigt koncentrerad och renad fiskolja. De är inte bara enkla och effektiva, utan de passar även enkelt in tillsammans med din befintliga tillskottsrutin, stärker dina näringsbehov och ser till att din kropp har de resurser den behöver.

Essentiella fettsyror tillhandahåller en uppsjö med fördelar såsom att påverka hjärnfunktion, syn och hjärthälsa. Så varför kämpa med att skaffa den omega-3 du behöver för att kunna tänka och må som bäst när du kan prova Cibdols lättsvalda kapslar Omega-3 Strong? Skaffa dina idag!

Så använder man Cibdols Omega-3 Strong

Ta en kapsel dagligen tillsammans med ett glas vatten för bästa resultat. Överskrid inte rekommenderad dos.

Datablad
Kvantitet 60 capsules
Förvaring Svalt, mörkt och torrt
Ingredienser Fish oil (fish); Gelatin; Glycerin; Vitamins; Water
CBD No
Category Vitals
Produktsökare