KÖP 3, BETALA FÖR 2 på alla våra CBD-produkter! Upp till 33 % rabatt, använd voucherkoden CIBDOL3

  • Q10
  • Q10
  • Q10
  • Q10
  • Q10
  • Q10

Q10 100mg

Med Ubiquinol (Kaneka®), vitamin B1 och B2

€ 34,95
Tillgänglig direkt

Egenskaper & fördelar

Co-enzym Q10 with the superior Ubiquinol from Kaneka
Q10 100mg activates our natural energy (Vitamin B1)
Q10 100mg active contributes to the reduction of tiredness and fatigue (Vitamin B2)
Q10 100mg active contributes to protection of cells from oxidative stress (Vitamin B2)
Suited for young & old (ubiquinon & ubiquinol)
With 100mg Q10 per capsule
Amount:
 

Förstärk din livslust med Q10 från Cibdol. Genom att kunnigt blanda högkvalitativt Q10-kofaktor med vitamin B1 och B2, kan du aktivera din naturliga energi och övervinna utmaningarna i det moderna livet. Oavsett om det handlar om att bidra till en minskad trötthet eller att skydda celler från oxidativ stress, arbetar B-vitaminer och Q10 tillsammans för att stötta människors välbefinnandebehov.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Ge energi till din livslust

Oavsett om du är gammal eller ung så är det viktigt att aktivera din naturliga energi för att övervinna det moderna livets utmaningar. Med vårt Q10-tillskott har vi tagit de energigivande egenskaperna från vitamin B1 och B2 och kombinerat dem med högkvalitativ kofaktor Q10 (ubiquinol and ubiquinon). Tillsammans stöttar de noggrant utvalda ingredienserna olika välbefinnandebehov, från atleters fysiska krav till äldre generationers behov av en boost.

Naturligt energigivande B-vitaminer

B-vitaminer spelar en avgörande roll i att bibehålla kroppens energitillförsel. Dock är det inte alltid möjligt att få den balans av essentiella vitaminer man behöver. Det är där Q10 kommer in i bilden och förstärker kroppens nivåer av B1 och B2 för att stötta en reduktion av trötthet och utmattning och bekämpa oxidativ stress.

Premium Q10 för en premiumupplevelse

Q10 kan förekomma naturligt i kroppen, men när vi åldras börjar reserverna långsamt att tömmas. Det är därför vi har använt två högkvalitativa former av koenzym Q10, ubiquinol och ubiquinon för att ge omfattande stöd. Dessa element fungerar sömlöst, inte bara för att förbättra kroppens Q10-produktion, utan även för att ta itu med brister orsakade av livsstil eller läkemedel.

Lås upp din kropps naturliga energireserver tack vare en sofistikerad blandning av Q10 och B-vitaminer. Oavsett behoven i det dagliga livet, kan du förlita dig på att våra Q10-kapslar ger dig den boost du behöver.

Så använder man Cibdols Q10

För bästa resultat, ta en kapsel om dagen, föredragsvis med eller kort efter en måltid.

Datablad
Kvantitet 60 capsules
Förvaring Svalt, mörkt och torrt
Hållbarhetstid 6 månader efter öppning
Ingredienser Plant Based Capsule (HPMC); Coenzym Q10(SOY); Bulking Agent (Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose); Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate); Vitamins.
Form Kapslar
CBD No
Category Vitals
Produktsökare