Vitafoods 2017: En framgång för Cibdol!

Last updated:

Published:

Vita livsmedel Cibdol

Vitafoods är en samlingsplats för alla som är seriösa när det gäller nutraceuticals och kosttillskott. Utan tvekan var Cibdol tvungna att vara där, så vi åkte dit för att visa upp kraften i våra CBD-produkter för världen.

VITAFOODS: EN PLATS FÖR INNOVATÖRER

Vitafoods hålls årligen i Schweiz och visar upp några av världens mest innovativa kosttillskott, funktionella livsmedel och drycker samt tjänster inom branschen. Vi deltog tillsammans med några av de mest kända leverantörerna och producenterna i världen. Som ni kan föreställa er fanns det många intressanta människor att träffa, och stämningen var elektrisk. När det gäller mässor är det utan tvekan den bästa i branschen.

Cibdol Vita livsmedel 2017

CIBDOL: ATT GÖRA VÅGOR

I år var vårt första besök på Vitafoods, och vi blev överväldigade av det positiva mottagande vi fick. Vi träffade många fantastiska människor och fick ett enormt intresse för det utbud av oöverträffade CBD-produkter som vi erbjuder - särskilt våra gyllene CBD-oljor och helt nya liposomala CBD-krämer.

Vår monter på mässan var full av människor som kom för att se vad äkta CBD av hög kvalitet handlar om. Så mycket att det var svårt att ge alla tillräckligt med tid för att verkligen gå på djupet!

Vi vill passa på att tacka alla som kom förbi för att träffa oss, berätta om sig själva och tog sig tid att prata med oss om vår produkt. Vi har knutit många nya kontakter och fått många nya affärsrelationer att blomstra.

Utan tvekan var Vitafoods en stor framgång!

Vi ser fram emot att arbeta med alla under det kommande året: fortsätta att leverera och utveckla unika och innovativa CBD-produkter och upprätthålla en service i världsklass för våra kunder!

Vita livsmedel Cibdol 2017

VI SES NÄSTA ÅR!

Om du inte lyckades ta dig till Vitafoods i år så rekommenderar vi det varmt. Det är ett epicentrum för alla som är intresserade av kosttillskott, läkemedel, nutricosmetics, functional food and drinks och naturläkemedel. Det är en handelsmässa, så den är tyvärr inte öppen för allmänheten, men det är en utmärkt plats för alla inom branschen - vare sig du är forskare, grossist, distributör eller producent (bland mycket annat!).

Vi hoppas att vi ses på Vitafoods nästa år! Men varför vänta? Om du är intresserad av att prata med oss om våra CBD-produkter, tveka inte att kontakta oss!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktsökare