Cibdol kommer att delta i Vitafoods Europe 2018

Last updated:

Published:

Vitafoods Europe är det kanske viktigaste årliga evenemanget inom den nutraceutiska industrin, i år på Palexpo i Genève, Schweiz, mellan den 15 och 17 maj 2018.

Här hittar du en typisk mässa/expo med utställare och konferenspresentationer, samt föredrag och debatter från ledande branschföreträdare och nya innovatörer.

Cibdol är därför glada att kunna meddela att vi återigen kommer att delta i evenemanget och vill bjuda in alla våra kunder, affärspartners och vänner att komma och besöka oss i vår monter.

VAD ÄR VITAFOODS EUROPE?

Vitafoods är ett ledande nutraceutiskt konferensevenemang med målet att knyta samman branschen. Här hittar du allt från utrustningstillverkare till private label-agenter, producenter av functional food och råvaror som används för unika formuleringar. Det är här som konsumenternas rapporter och erfarenheter granskas och nya infallsvinklar och idéer formas.

Evenemanget bidrar till att främja nya affärsmöjligheter och ömsesidig tillväxtpotential. Både erfarna yrkesmän och nykomlingar diskuterar de senaste och bästa metoderna, allt i den avkopplande och inbjudande atmosfären på platsen.

VAD KAN MAN FÖRVÄNTA SIG AV ATT BESÖKA CIBDOLVITAFOODS EUROPE 2018?

Det skulle vara en ära att träffa våra kunder (och potentiella nya kunder) för att diskutera deras erfarenheter av våra CBD-produkter, och för att visa våra nya produktlanseringar, och kanske även några av våra planer för framtiden - vare sig det är i Europa eller globalt.

Vitafoods ger oss också en möjlighet att visa varför Cibdol är en ledande CBD-producent, och hur vi kan uppnå de högsta kvalitetsprodukterna på marknaden idag. Naturligtvis börjar allt med att använda rätt organiska råvaror och uppnå bästa praxis för produktion och tillverkning. Detta är lätt att säga online, men Vitafoods gör det möjligt för oss att "gå före" och visa våra kunder hur seriösa vi är när det gäller CBD.

Precis som med alla evenemang ger det en helt ny nivå på relationen att träffa människor ansikte mot ansikte. Och vårt uppdrag är att främja så många av dessa relationer som möjligt för att ständigt förbättra vårt produktsortiment.

Dessutom är Vitafoods också av yttersta relevans för alla som vill börja använda CBD-produkter. Detta är den perfekta platsen för att få pedagogisk och professionell information om CBD:s potential, administreringsmetoder och dosering.

CIDBOLVITAFOODSEUROPE 2017

2017 års upplaga av denna mässa var en häpnadsväckande framgång. Vi blev överväldigade av det allmänna intresset för vårt företag, och vår monter var alltid full av nyfikna personer och företag som var glada över att få träffa oss.

CBD-oljor är årtiondets ämne, menar vissa. Inte bara som en ny farmaceutisk lekplats för otaliga tillstånd, utan som ett vanligt tillskott, supermat och en potentiell rå ingrediens för nya produkter.

Vi talade med tusentals människor och informerade och utbildade om CBD. I år vill vi upprepa denna framgång och bygga vidare på en stark uppvisning vid detta inflytelserika evenemang. Så tveka inte, se till att markera dina kalendrar och besök Cibdols monter på Vitafoods Europe 2018!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktsökare