Mood Booster

2023 är äntligen här! Och med högtiderna bakom oss är det dags att fokusera på den gamla traditionen: nyårslöften. Men oroa dig inte, den här gången ska vi göra det rätt. Cibdol har verktygen för att hjälpa dig att förbereda dig, klara av och överträffa dina mål under det nya året!

Gör dina nyårslöften till en prioritet år 2023

Var
förberedd

Bekämpa trötthet

För att kicka igång dina nyårsmål, förlita dig på Anti-Tiredness för att aktivera kroppens naturliga energi. Dessa små kapslar är enkla att svälja och innehåller en sofistikerad blandning av reishi- och cordycepssvampar tillsammans med energigivande vitamin B-komplex som hjälper dig framåt.

Anti-Tiredness

 
Bidrar till minskning av trötthet och utmattning
 
Med den naturliga kraften från svampar (reishi &cordyceps)
 
Aktiverar den naturliga energin i kroppen

Klara
av

Boosta din energi

Lås upp potentialen för 2023 med Body Energizer. Varje kapsel utnyttjar kraften av vitamin B6, ashwagandha, magnesium, L-karnitin och liposomer. Oavsett om det är att lära sig en ny färdighet eller träna mer, kan vår naturliga blandning hjälpa dig att minska trötthet och utmattning.

Body Energizer

 
Bidrar till normal energigivande omsättning
 
För optimala resultat under sporter och aktivitet
 
Bidrar till minskad trötthet och utmattning

Slå
rekord

Förbättra återhämtning

Förstärk din vitalitet och sätt rekord med Muscle Health. Genom att blanda L-leucin (BCAA), magnesium, vitamin B och CBD har vi skapat ett välbefinnandepulver som ger musklerna de nödvändiga resurserna. Överträffa alla dina fitnessmål med hjälp av Muscle Health.

Muscle Health

 
Muskelhälsa bidrar till muskelfunktion
 
Bidrar till proteinsyntes
 
Bidrar till fitnessDra nytta av vår NYÅRSREA med 25 % rabatt på hela Hälsokategorin

Varför är nyårslöften så svåra att hålla?

Det krävs 21 dagar för att bygga en vana

Ett nyårslöfte är ett löfte till dig själv. Det handlar om att förändra dagliga vanor för att uppnå ett nytt mål, oavsett om det är en färdighet, äta mer hälsosamt, spendera mer tid med familj och vänner eller att träna mer. Men precis som med alla vanor tar det tid att komma in i en ny rutin. Faktum är att det tar mer än två veckor att pränta in ett nytt beteende.

Gör en plan

Om du inte ser omedelbara resultat eller missar en dag eller två i början av din nya rutin så ge inte upp! Om du verkligen vill förändras så kommer bra intentioner bara att hjälpa en del, du behöver även en solid (men realistisk) plan. Hur kul är det förresten att lära sig nya färdigheter om man inte gör några misstag längs vägen?

habits

This time, make it count

Låt oss hjälpa dig att göra det rätt den här gången! Vår steg-för-steg-guide kommer hjälpa dig att skapa ett realistiskt mål, att komma över motgångar och att hylla din oundvikliga framgång! Följ tipsen nedan och ta dina första steg mot en mer hälsosam livsstil.

Mood Booster

Produktsökare