• PEA + Zink
  • PEA + Zink
  • PEA + Zink
  • PEA + Zink
  • PEA + Zink
  • PEA + Zink
  • PEA + Zink
  • PEA + Zink

PEA + Zink

€ 34.95
Out of stock

Egenskaper & fördelar

Vetenskapligt bevisad (PEA)
Förekommer naturligt inuti kroppen (PEA)
Liposomal formula
Effektiv i låga doser
Zink hjälper till att skydda celler från oxidativ stress
You have successfully subscribed to this product

Kunnigt blandad arbetar PEA + Zink från Cibdol för att förbättra välmående inifrån. Att öka kroppens naturliga nivåer av PEA (palmitoyletanolamid) kan visa sig vara avgörande i jakten på en lycklig och rörelsefylld livsstil. Backad av det essentiella mikronäringsämnet zink och effektivitets-boostande liposomer, hjälper detta dagliga tillskott dig att göra framsteg i livet.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Det naturliga sättet att lugna din kropp

När värk och smärtor börjar hålla dig tillbaka, vänd dig till PEA + Zink från Cibdol. Vårt dagliga tillskott stöttar din kropps naturliga produktion av PEA (palmitoyletanolamid) och kan hålla dina nivåer toppade. Ännu bättre, vi har förstärkt den exklusiva formulan med zink och farmaceutiskt klassade liposomer.

Ingredients: Stabiliser (Gum Arabic); Palmitoylethanolamide (PEA); Emulsifier (Lecithin, contains SOY); Plant Based Capsule (HPMC); Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose); Minerals

Ingredients per daily dose

Compounds mg %RI
PEA (Palmitoylethanolamide) 140 -
Zinc (Zinc Oxide) 2.4 24

Ta livets utmaningar med storm

Oavsett om du stöttar kroppens naturliga produktion av PEA eller som en del av ett balanserat tillvägagångssätt till fysiskt obehag, är våra högkvalitativa Vitals-tillskott ideala för daglig konsumtion.

De kommer även med stöd av zink, ett essentiellt mikronäringsämne som bidrar till skyddandet av celler från oxidativ stress. Slutligen har vi tillsatt liposomer, en nyckelkomponent som gör att vårt PEA + Zink-tillskott skiljer sig från konkurrenterna.

Characteristics

Art.no: CIBD0076 EAN 7640178660762

Packaging: Jar in cardboard box

Content: 60 doses (1 hardcap = 1 daily dose)

Materials: Cardboard SFC certified

Så använder man PEA + Zink från Cibdol

Instructions: För bästa resultat, ta en kapsel om dagen med ett glas vatten eller juice. Undvik att tugga på kapslarna.

Storage: Cool, dark and dry

Shelf life: 6 months after opening


-


Förstärker dagliga tillskott med kraften från liposomer

Liposomer spelar en avgörande roll i upptag och effektivitet av ingredienser. Genom att agera som mikroskopiska beskyddare, säkerställer de att PEA och zink tar sig genom kroppen ostört, och når målområdet i högre koncentrationer. Detta resulterar inte bara i en bättre total effekt, utan det möjliggör även användning av mindre doser, vilket direkt stöttar din kropps önskan om balans.

Med hjälpen av liposomer har vi minskat dosen av PEA i jämförelse med traditionella tillskott, utan att kompromissa med effektivitet. Detta mer varsamma tillvägagångssätt av dosering för vårt dagliga tillskott perfekt för långsiktig konsumtion, antingen för sig själv eller som en del av en etablerad välbefinnanderutin. Varför inte prova PEA + Zink idag för att uppleva skillnaden som vetenskapligt bevisade ingredienser kan göra.

Datablad
Vegansk Ja
CBD No
Category Vitals
Produktsökare