Cibdol deltar på Vitafoods 2021

Last updated:

Published:

vitafoods

Hos Cibdol förbereder vi oss för att delta med några av de bästa tillskottsföretagen i världen på Vitafoods Europe 2021. Vi är extremt glada att återigen få möta några av er ansikte mot ansikte. Men oroa dig inte om du inte kan ta dig dit. Detta års hybridevent erbjuder även online åtkomst, vilket gör att användare kan utforska eventet från distans.

Vitafoods Europe 2021

Även om pandemin tvingade Vitafoods Europe 2020 att vara exklusivt online, så kommer årets event att vara i hybridformat som inkluderar alternativen att antingen vara på plats eller online. Det fysiska eventet kommer att äga rum på Palexpo Exhibition Hall in Genève, Schweiz. Följ med på denna Covid-säkra samling för att uppleva spännande produkter på huvudscenen, i en zon med nya ingredienser och ett smakcenter mellan den 5-7 oktober. Du har ännu mer tid att uppdatera dig gällande den senaste utvecklingen om du hänger med online! Logga bara in mellan den 4 och 8 oktober.

Upptäck våra produkter

Vi är glada att äntligen kunna möta besökare personligen. Vi tycker verkligen om att utbilda de som är nyfikna på vårt utbud av CBD-produkter. Med ökad uppvaktning av cannabinoider i media, kommer vi med glädje att besvara alla frågor och funderingar samt skingra vanliga myter. Känn dig fri att fråga oss vad som helst, från detaljer om vår tillverkningsprocess till forskningen om cannabinoider, terpener och andra cannabisbeståndsdelar.

Vi ses nästa år på Vitafoods 2022

Oroa dig inte om du inte kan besöka fysiskt eller online detta år. Du har gott om tid att planera i förväg och besöka Vitafoods 2022. Även om du har ett mindre intresse inom näringslära, kommer du att njuta av allt liv och rörelse i detta epicentrum av tillskott, farmaceutika, nutrikosmetika, funktionella livsmedel och naturliga läkemedel. Även om det (tyvärr) inte är öppet för allmänheten, fortsätter Vitafoods att fungera som en viktig nätverksmöjlighet för forskare, grossister, distributörer och producenter.

Prova Cibdols produkter

Om du är intresserad av att prova några av de bästa CBD-produkterna som finns tillgängliga så gör ett besök i Cibdols butik för att utforska vårt utbud av cannabinoidinfuserade produkter. Du hittar allt från CBD-oljor till vitaminformler och hudvårdsprodukter. Eller, om du vill lära dig mer om kraften från CBD, sök i vår omfattande CBD-encyklopedi.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktsökare