Senaste nytt | Page 45

  • Vilken träning är bäst för att motverka åldrande?

    September 19, 2023

    Träning ger kraftfulla fördelar mot åldrande genom att minska inflammation, förbättra hjärthälsan, bygga muskler, förbättra hjärnfunktionen och mycket mer. Aerob träning, styrketräning, yoga, tai chi och promenader har visat sig motverka åldersrelaterad nedgång. Att kombinera konditionsträning, styrketräning, flexibilitets- och balansövningar kan hjälpa dig att bibehålla hälsan och vara aktiv längre.

  • Vad kan jag dricka för att se yngre ut?

    September 19, 2023   Kollagen

    Att dricka vissa anti-aging drycker kan förändra din hälsa och ditt utseende från insidan och ut. Kollagendrycker, örtteer, äppelcidervinäger, benbuljong och gröna juicer innehåller kraftfulla antioxidanter, antiinflammatoriska medel, probiotika, vitaminer och mineraler som har visat sig återställa ungdomlig hud, energi, immunitet och vitalitet. Upptäck de 10 bästa dryckerna som kan hjälpa dig att vrida tillbaka tiden.

  • Hur kan jag få i mig D-vitamin naturligt?

    September 19, 2023

    D-vitaminbrist är mycket vanligt i hela världen. Detta viktiga "solskensvitamin" spelar en avgörande roll för benhälsa, immunförsvar, humör, cancerprevention och mycket mer. Att optimera sina nivåer genom solexponering, livsmedel som lax och kosttillskott ger viktiga fördelar. Den här artikeln förklarar D-vitamins hälsoeffekter, hur man testar sin status och de bästa sätten att få i sig tillräckligt.

  • Den bästa formen av D-vitamin för optimalt upptag

    September 19, 2023

    Vitamin D3 är den föredragna formen av D-vitamin för optimal absorption och förhöjda nivåer. Flera studier visar att D3 höjer D-vitaminhalten och håller den förhöjd längre än D2. D3 kan brytas ned mindre under metabolismen och blir mer biotillgängligt på grund av sin lägre affinitet för bindande proteiner. För att korrigera brist, ta 2000-4000 IE D3 dagligen. Överskrid inte 4000 IE om det inte ordinerats.

  • Hur mycket d-vitamin bör man ta?

    September 19, 2023

    <När vi blir äldre är det viktigt att få i sig tillräckligt med D-vitamin för benhälsan och det kan även gynna immunförsvaret och hjärnans funktion. Men att ta för mycket D-vitamin kan orsaka toxicitet. I den här artikeln beskrivs hur mycket D-vitamin äldre vuxna behöver, potentiella risker med överdrivet intag och säkra övre gränser för att komplettera klokt.

  • Hur lång tid tar det innan D-vitaminnivåerna ökar?

    September 19, 2023

    D-vitamin är livsviktigt, men brist är vanligt. Den här artikeln handlar om hur lång tid det tar för D-vitamintillskott att höja nivåerna. Med rätt dosering kan de flesta öka nivåerna med 10-20 ng/mL på 2-3 månader. Läs om optimalt dagligt intag, olika typer av tillskott, när du kan känna av effekter och samarbeta med din läkare för att testa och följa dina nivåer var 3-4:e månad.

  • D-vitaminrika frukter och grönsaker

    September 19, 2023

    Den här artikeln utforskar de bästa D-vitaminrika frukterna och grönsakerna och tittar på hur mycket av detta viktiga näringsämne de innehåller per portion. Lär dig varför D-vitamin är så viktigt, hur mycket du behöver dagligen samt symtom och risker vid brist. Upptäck de bästa livsmedelskällorna att äta för att öka ditt intag av D-vitamin.

  • Vilken vitaminbrist gör att du känner dig kall

    September 18, 2023

    Att känna sig ovanligt kall hela tiden kan tyda på vitaminbrist. Brist på näringsämnen som vitamin B12, järn, folat, vitamin C och vitamin D kan göra att du känner dig nedkyld och skakig. Dessa vitaminer hjälper till att reglera kroppstemperaturen genom att producera röda blodkroppar, stödja cirkulationen och immunförsvaret samt hjälpa till med nervfunktionen. Kontrollera om du har brist på något om du fryser inomhus.

Produktsökare