Senaste nytt | Page 46

  • Enkla tips för stresshantering för upptagna mammor.

    September 23, 2023

    Att hitta tid för stresshantering kan verka omöjligt när man är en upptagen mamma. Men att ta tid för sig själv är avgörande – det hjälper dig att bli en mer tålmodig och närvarande förälder. Här är några enkla och effektiva sätt för upptagna mammor att lindra stress på några minuter. Även korta pauser för att promenera, meditera, läsa eller skratta kan hjälpa dig att stressa av.

  • Varningstecken för utbrändhet: Hur man känner igen tecknen och vidtar åtgärder

    September 23, 2023

    Burnout är ett tillstånd av utmattning till följd av långvarig stress. Tidiga varningstecken är trötthet, cynism, försämrad prestationsförmåga, sömnlöshet, sjukdom och ångest. För att återfå balansen bör du justera din arbetsbelastning, fokusera på känslomässig hälsa, förbättra balansen mellan arbete och privatliv, anta hälsosamma vanor, hitta nya utmaningar, granska dina värderingar och begära stöd.

  • Stress på jobbet : hantera stress och förebygg utbrändhet och stress på jobbet.

    September 23, 2023

    Stress på arbetsplatsen blir allt vanligare och kan ha en negativ inverkan på hälsan och leda till utbrändhet, ångest och kroniska hälsoproblem. Den här artikeln utforskar de ökande orsakerna till stress på jobbet och ger effektiva strategier för att hantera stress - från att hantera arbetsbelastningen, ta pauser, främja stöd och uppnå bättre balans mellan arbete och privatliv.

  • Är cbd-olja (cannabidiol) samma sak som medicinsk marijuana eller hampa?

    September 22, 2023

    Marijuana, CBD-olja och medicinsk cannabis är vanliga termer som ofta blandas ihop. Men det finns viktiga skillnader mellan dem - marijuana innehåller THC som ger ett rus, CBD-olja kommer från hampa och orsakar inte berusning, medan medicinsk cannabis använder cannabinoider från marijuanaväxten för att behandla medicinska tillstånd. Den här artikeln förklarar tydligt var och en av dem.

  • Livsmedel och vitaminer för att motverka stress

    September 22, 2023

    Upptäck hur strategiska livsmedelsval och viktiga näringsämnen som omega-3, magnesium och antioxidanter hjälper till att bekämpa effekterna av stress. Lär dig vilka frukter, grönsaker, örter, drycker och livsstilsvanor som stärker motståndskraften, förbättrar humöret och stöder det allmänna välbefinnandet när du känner dig överväldigad.

  • Egenvård för att förebygga utbrändhet

    September 22, 2023

    Burnout till följd av kronisk stress på arbetsplatsen kan vara skadligt för hälsa och prestation. Att utöva konsekvent egenvård är nyckeln till att undvika utbrändhet innan den har chansen att få fäste. Denna djupgående guide utforskar evidensbaserade egenvårdstekniker som mindfulness, stödjande relationer, hälsosamma livsstilsvanor och gränssättning som förnyar energi och motståndskraft för att trivas i ditt arbete.

  • Övningar för att hantera stress

    September 22, 2023

    Träning ger vetenskapligt bevisad stresslindring genom att frigöra endorfiner, förbättra hjärthälsan, förbättra sömnen och minska kortisolnivåerna. Att etablera regelbundna träningsvanor fungerar som en effektiv livsstil för att hantera dagliga stressfaktorer. Aerobics, styrketräning, flexibilitet och sinnes- och kroppsaktiviteter bekämpar alla effekterna av stress på både kropp och själ.

  • Hur avgiftar du din kropp?

    September 21, 2023

    Detoxifiering är en naturlig process som kan stödjas genom att göra vissa livsstilsförändringar och införliva hälsosamma vanor i din dagliga rutin. Även om detoxdieter och reningskurer har blivit allt populärare är det viktigt att notera att de vetenskapliga bevisen för deras effektivitet är begränsade.

Produktsökare