KÖP 3, BETALA FÖR 2 på alla våra CBD-produkter! Upp till 33 % rabatt, använd voucherkoden CIBDOL3

  • Resveratrol
  • Resveratrol
  • Resveratrol
  • Resveratrol

Resveratrol

€ 39.95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Ge ditt fysiska välbefinnande den boost det förtjänar med Resveratrol från Cibdol. Vår naturliga form av Resveratrol är inte bara ren och kraftfull, den agerar även som en effektiv antioxidant och hjälper till att skydda celler mot oxidativ skada. Nu kan du uppleva fördelarna direkt med ett flexibelt förhållningssätt till daglig dosering.*

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Återställ balansen till ditt fysiska välbefinnande

Resveratrol, vanlig i viss frukt och grönsaker, är en mångsidig och adaptiv förening som inte bara stöder hjärtat och blodkärlen, utan även agerar som en kraftfull antioxidant. Nu med våra Resveratrol-kapslar kan du återställa balansen av denna naturligt förekommande substans och uppleva helkroppsinflytandet av salvestroler—en klass med ekologiska molekyler som har en betydande välbefinnandepotential.*

Återupprättar balans hos ditt fysiska välbefinnande

Under åren har nivåerna av resveratrol, en naturligt förekommande förening i frukter, grönsaker och örter, minskat. Denna minskning dämpar inte bara plantans motståndskraft mot svamp och andra skadliga element, utan begränsar även dess inflytande hos människor. Våra högkvalitativa Resveratrol-tillskott hjälper till att återställa ditt intag av denna essentiella antioxidant som stöttar ditt fysiska välbefinnande från insidan.

Utvunnen från naturen

Våra helt naturliga kapslar lägger kraften från resveratrol i dina händer. Rena och kraftfulla säkerställer de ett behändigt och flexibelt förhållningssätt till fysiskt välbefinnande. Samtidigt stärker synergistiska effekter med kosttillskottet NMN och andra gynnsamma föreningar bara resveratrols plats i din dagliga välbefinnanderutin.

Om du letar efter ett naturligt förhållningssätt till fysiskt välbefinnande så behöver du inte leta längre än Resveratrol från Cibdol. Den har omfattande studerats för sina potentiella anti-aging-effekter såväl som dess skydd mot oxidativ skada, så det har aldrig varit enklare att ge din kropp det stöd den behöver.

Så använder man Cibdols Resveratrol

Ta 1-2 kapslar om dagen tillsammans med ett glas vatten och en måltid för bästa resultat. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

*Hälsopåstående väntar på europeiskt godkännande

Datablad
Kvantitet 60 capsules
CBD No
Category Vitals
Produktsökare