Senaste nytt | Page 56

  • Orsakar CoQ10 sömnlöshet?

    September 8, 2023

    Koenzym Q10 (CoQ10) har blivit populärt som kosttillskott på grund av dess antioxidativa effekter och roll i energiproduktionen. Men vissa människor undrar om CoQ10 kan vara kopplat till biverkningar som sömnlöshet. Aktuella bevis tyder på att CoQ10 sannolikt inte direkt orsakar sömnproblem i de flesta fall.

  • Hur man framgångsrikt slutar dricka alkohol

    September 7, 2023

    Att framgångsrikt sluta dricka alkohol är en resa som kräver självutvärdering, förberedelser och engagemang. I processen ingår att förstå sina alkoholvanor, förbereda sig för avgiftning och abstinensbesvär, utarbeta en plan för att bekämpa suget, göra livsstilsförändringar och gradvis minska alkoholintaget

  • Kan jag ta CoQ10 tillsammans med fiskolja och D-vitamin?

    September 7, 2023

    Kombinationen av CoQ10, omega-3-fiskolja och D-vitamin är säker för de flesta människor när man följer doseringsrekommendationerna. Denna kraftfulla kombination ger antiinflammatoriska effekter i hela kroppen, optimerar energiproduktionen, hjärnans/hjärtats/benens hälsa, hudens fuktighet, immunfunktionen och mycket mer.

  • Kan CoQ10 sänka blodtrycket?

    September 7, 2023

    Högt blodtryck är en viktig riskfaktor för hjärtsjukdom. Livsstilsåtgärder är förstahandsbehandlingar, men många människor tar också kosttillskott som CoQ10 i hopp om att förbättra blodtrycket. Men vad säger de vetenskapliga bevisen om huruvida CoQ10 faktiskt kan sänka förhöjt blodtryck?

  • Sänker CoQ10 kolesterolhalten?

    September 7, 2023

    Hög kolesterolhalt är en viktig riskfaktor för hjärtsjukdom. Läkemedel som statiner ordineras ofta för att sänka kolesterolet, men vissa människor vänder sig istället till naturliga alternativ som CoQ10. Men kan CoQ10-tillskott verkligen minska högt kolesterol? Låt oss titta på vad forskningen säger.

  • Kan Q10 rensa tilltäppta artärer?

    September 7, 2023

    Även om CoQ10 är lovande för kardiovaskulärt skydd finns det för närvarande inget stöd för att använda CoQ10 ensamt för att aktivt motverka eller eliminera tilltäppta artärer. Diskutera alltid behandlingsalternativ för ateroskleros med din läkare.

  • Vilket är bäst för hjärtat CoQ10 eller fiskolja?

    September 7, 2023

    Slutsatsen är att de högkvalitativa bevisen visar att både CoQ10 och fiskolja ger betydande fördelar för hjärt-kärlhälsan genom olika mekanismer.

  • Kan CoQ10 orsaka gaser och uppblåsthet?

    September 7, 2023

    Gaser och uppblåsthet är potentiella biverkningar vid intag av CoQ10-tillskott. De förekommer dock sällan och är vanligtvis milda. Att hålla sig till den rekommenderade dosen, ta tillskottet tillsammans med mat och justera tidpunkten för tillskottet kan bidra till att minimera matsmältningsproblem.

Produktsökare