KÖP 3, BETALA FÖR 2 på alla våra CBD-produkter! Upp till 33 % rabatt, använd voucherkoden CIBDOL3

  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12

Active B12

1250mcg med vitamin B6 (P-5-P) och folsyra

€ 15.95
€ 15.95
Tillgänglig direkt

Egenskaper & fördelar

Pleasant-tasting melting tablet with natural raspberry extract
Premium B12 supplement with two bioactive forms of B12
Melting tablet for better absorption that starts in the mouth
Helps to restore your energy level and reduction of tiredness
Amount:
 

Förbättra ditt näringsintag med högkvalitativa Vitamin B12. Vi har inte bara använt två bioaktiva former av B12 för en bättre effekt, utan vi har även kombinerat dem med folsyra och vitamin B6 för en verkligt omfattande boost till välbefinnande. Placerade i hallonsmakande pastiller gör det enklare än någonsin att skördar fördelarna av essentiella B-vitaminer.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Essentiella B-vitaminer för att möta dina dagliga behov

Att stötta din kropp med rätt balans av essentiella vitaminer är avgörande för att kunna tänka som bäst och må som bäst. Vår Vitamin B12 kombinerar två bioaktiva former (metylkobalamin och adenosylkobalamin) tillsammans med folsyra och vitamin B6 för att inte bara fylla luckor i näringsintaget, utan även för att återställa dina energinivåer och minska trötthet.

Stötta dina dagliga näringsmål

Den rikligaste källan av vitamin B12 är vanligtvis animaliska produkter, vilket innebär att många vegetariska och veganska dieter missar vitaminets omfattande inflytande. Med vårt förstklassiga B12-tillskott kan du förbättra dina dagliga näringsmål och säkerställa att kroppen får den B12 den behöver för att stötta nervsystemet, bildandet av röda blodkroppar och mycket mer.

Din dagliga dos av B-vitaminer på ett enkelt sätt

Vi har använt två bioaktiva former av vitamin B12 så att kroppen kan använda dem direkt, snarare än att behöva konvertera dem först. Det är dock inte allt vi har gjort för att stötta dina dagliga välbefinnandemål. Den förstklassiga formulan har lagts i hallonsmakande pastiller som snabbt löses upp i munnen för maximalt upptag genom slemhinnan.

Ge din kropp den essentiella support den behöver med vårt förstklassiga B12-tillskott. Den förbättrade formeln, kombinerat med ett behändigt pastillformat, säkerställer att du aldrig missar det välbefinnande-boostande inflytandet av vitamin B12, B6 och folsyra.

Så använder man Cibdols Vitamin B12

För bästa resultat, ta en pastill om dagen och låt den smälta i din mun.

Datablad
Kvantitet 60 tabletter
CBD No
Category Vitals
Produktsökare