Senaste nytt | Page 53

  • Kan kollagentillskott förbättra sömnkvaliteten?

    September 11, 2023   Kollagen

    Kollagentillskott kan förbättra sömnkvaliteten genom fördelar som förbättrat humör, snabbare återhämtning efter träning och friskare hud. Tidig forskning visade att kollagen resulterade i bättre sömnresultat, mindre ångest och färre nattväckningar. Men fler studier behövs för att bekräfta effekterna. Kollagen fungerar bäst tillsammans med ordentlig sömnhygien.

  • Kollagenets roll för hudens hälsa förklaras

    September 11, 2023   Kollagen

    Kollagen spelar en viktig roll för hudens hälsa och ungdomliga utseende. Åldersrelaterad kollagennedbrytning leder till rynkor, slapphet och förlust av elasticitet. Ny forskning visar att intag av ett biotillgängligt kollagentillskott kan stimulera kollagenproduktionen och bekämpa tecken på hudens åldrande. Lär dig hur kollagen fungerar för att minska rynkor, strama upp huden och återställa en mer ungdomlig hy.

  • Hur lång tid tar det för kollagentillskott att fungera?

    September 11, 2023   Kollagen

    Kollagentillskott kan motverka åldersrelaterad kollagenförlust för att förbättra hud, hår, naglar, leder och ben - men hur lång tid tar det innan de fungerar? Det tar verkligen 2-4 månader av daglig kollagenanvändning för att se meningsfulla fördelar. Maximala resultat uppträder efter 6-12 månader. Tålamod och uthållighet är nyckeln.

  • Är dagligt tillskott av kollagen säkert?

    September 11, 2023   Kollagen

    Kollagentillskott som pulver och vätskor har blivit allt populärare för fördelar som ungdomlig hud, ledhälsa och starka naglar. Men är dagliga kollagentillskott verkligen säkra på lång sikt? Den här artikeln utforskar vetenskapen bakom kollagen och potentiella biverkningar för att hjälpa dig att avgöra om dagligt kollagen passar dina hälsomål.

  • Fördelar och effekter av kollagentillskott

    September 11, 2023   Kollagen

    Kollagentillskott har ökat i popularitet för anti-aging fördelar som att minska rynkor. Men stöder vetenskapen att ta kollagen? Denna djupgående guide undersöker kollagens effekter på hud, leder, hår, naglar, ben och tarm. Få fakta om kollagentyper, säkerhet, dosering, livsmedelskällor och om kosttillskott lever upp till hypen.

  • Orsakar CoQ10 viktökning?

    September 10, 2023

    Vissa personer hävdar att intag av CoQ10-tillskott leder till viktökning. Forskning har dock inte bekräftat att CoQ10 direkt orsakar betydande viktförändringar. En liten ökning kan bero på vätskeretention, ökad aptit/kaloriintag eller muskelökning som maskerar fettförlust. Med rätt dosering och livsstil är det osannolikt att CoQ10 orsakar större viktökning.

  • Ger CoQ10 dig mer energi?

    September 10, 2023

    Koenzym Q10 (CoQ10) är ett populärt tillskott som tas för att öka energin. Forskning visar att det kan minska trötthet hos personer med vissa tillstånd som hjärtsvikt och fibromyalgi. Men för friska vuxna är studierna blandade om huruvida CoQ10 ökar energin. Doseringar på 100-200 mg per dag verkar vara mest effektiva, tillsammans med hälsosamma livsstilsvanor.

  • Kan CoQ10 motverka tandköttssjukdomar?

    September 10, 2023

    Forskning visar att antioxidanten CoQ10 kan bidra till att motverka tandköttssjukdom när den läggs till regelbunden behandling. Studier visar att det minskar inflammation, regenererar benförlust och upprätthåller resultat från skalning, rotplaning och tandköttskirurgi. Men enbart CoQ10 kan inte bota avancerad tandköttssjukdom utan mekanisk rengöring. Det kräver daglig munhygien.

Produktsökare