• Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator

Mood regulator

Fast-acting

€ 24.95
Tillgänglig direkt
Amount:
 

Upplev snabb lindring av stress och oro med Mood Regulator från Cibdol. En expertblandning av GABA, L-theanin och vitamin B börjar arbeta snabbt, vilket ger en kortvarig boost till humöret och hjälper dig att slappna av när du behöver det som mest. Lita på kraften hos naturliga ingredienser och få det stöd du behöver för att hantera det moderna livets obevekliga tempo.

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

När livet överväldigar dig, få stöd snabbt

Livet känns ofta som om det går förbi i en miljon kilometer i timmen, och med det följer risken för ett snabbt fluktuerande humör. När dessa känslor av stress eller oro börjar överväldiga dig finns Mood Regulator, och dess helt naturliga blandning av GABA, L-theanin och vitamin B, till hands för att ge snabb lindring och uppmuntra till den avslappning du behöver för att komma tillbaka på rätt spår.

En sömlös blandning av naturligt förekommande föreningar

Naturligt förekommande föreningar driver Mood Regulator för att ge en helhetslösning på känslor av stress och oro. Genom att öka kroppens nivåer av L-teanin (en aminosyra som finns i grönt te), GABA (en neurotransmittor som är kopplad till nervcellsaktivitet) och B-vitamin (en viktig vitamin som bidrar till normal psykologisk funktion) kan du hjälpa ditt sinne att snabbt reagera på intensiteten i en modern livsstil.

Avkoppling när du behöver det mest

När känslor av stress och oro börjar ta överhanden ger Mood Regulator den extra avslappning du behöver för att fortsätta att driva på. Medan många stämningsrelaterade kosttillskott kommer till sin rätt efter långvarig användning, kommer Mood Regulator snabbt i gång och erbjuder kortsiktigt stöd vid livets oväntade vändningar.

När du känner att ditt humör försämras kan du lita på det snabbverkande stödet från Mood Regulator. Den helt naturliga blandningen uppmuntrar mentalt välbefinnande när du behöver det som mest.

Hur man använder Mood Regulator från Cibdol

För bästa resultat, ta 1–3 tabletter dagligen och låt dem smälta under tungan.

Datablad
Ingredienser GABA (Gamma Amino Butyric Acid); Sweetener (Xylitol); Binder (Vegetable Oil); Green Tea Extract With 98% L-Theanine; Natural Flavoring Agent (Orange, Mango, Lemon), Anti-Caking Agent (Silicon Dioxide, Plant Based Magnesium Stearate), Acidity Regulator (Citric Acid); Vitamins.
CBD No
Category Humör
Produktsökare