Cibdol expanderar utbudet med banbrytande CBN- & CBG-oljor

Last updated:

Published:

Cibdol's brand new CBN & CBG Oils

Cibdol är glada över att kunna presentera ett exklusivt utbud av CBG- och CBN-oljor. De kompletterar inte bara vårt redan omfattande sortiment av CBD-produkter, utan tillhandahåller även ett mångsidigt tillvägagångssätt mot ett robust välbefinnande. Fortsätt att läsa för att lära dig mer.

Cibdol: Ledaren inom cannabinoidbaserad produktinnovation

Cibdol ligger i fronten för cannabinoidbaserad produktinnovation och strävar efter att upptäcka den fulla potentialen av cannabinoider för att tillhandahålla dess inflytelserika krafter åt människor hela världen över. Med lanseringen av våra helt nya CBN- och CBG-oljor, tar vi oss ett steg närmre detta mål.

Vår expansion till CBN och CBG är inte bara ett banbrytande steg för Cibdol, utan för hela CBD-branschen. Dessa nya oljor sätter Cibdol i täten, inte bara på grund av dess tekniska överlägsenhet, utan för deras allmänna effektivitet tack vare entourage-effekten.

Varje ny produkt nyttjar de ogiftiga förmågorna av cannabinoiderna cannabinol (CBN) eller cannabigerol (CBG). Trots deras svårfångade natur, har vi nyttjat den allra senaste teknologin och branschledande expertis för att utveckla säkra, oberoende testade oljor och kristaller.

Vad är CBN och CBG?

Inuti hampa finns det hundratals cannabinoider, terpener och flavonoider. Var och en utövar unika effekter på människokroppen, och var och en är essentiell för att leverera ett omfattande tillvägagångssätt för välbefinnande.

Studier har visat att dessa föreningar kan ha en stor mängd användningsområden, både isolerade och i kombination. Dock existerar inte alla cannabinoider i samma mängd. Trots att CBD utgör merparten av hampans kemiska struktur, så är cannabinoider såsom CBN och CBG mycket mer utmanande att isolera i standardiserade koncentrationer.

Vår hängivenhet till den senaste utvecklingen inom processering, extraktion, rening och filtrering har kulminerat i en unik och skräddarsydd upplevelse. Kunder kan nu få tillgång till utbudet av cannabinoider som passar deras behov bäst, utan att kompromissa med kvaliteten eller säkerheten.

Vilken CBN- eller CBG-olja kommer du prova?

Redo att testa din egen CBN- eller CBG-olja? Cibdols CBG-oljor stärks upp av vårt kvalitativa CBD-extrakt och finns i en rad olika koncentrationer. Du kan hitta produkter med 2,5 % och 5 %, såväl som 99 % rena CBG-kristaller för individer som vill ha en direkt och högkoncentrerad upplevelse.

Cibdols CBG-oljor

Köp CBG-olja

Våra CBN-oljor finns också tillgängliga i koncentrationer på 2,5 % och 5 %, och möter samma otroligt höga standarder som du kan förvänta dig av Cibdol. I tillägg genomgår alla produkter strikta kvalitetskontroller och tredjepartstester, med resultat som publiceras offentligt på vår avsedda sida för "CBD-analyser".

Cibdols CBN-oljor

Köp CBN-olja

Njut av total sinnesro med ett revolutionerande utbud av CBN- och CBG-oljor från Europas ledande leverantör av cannabinoidbaserade lösningar. Lita på kraften av schweizisk renhet—lita på Cibdol.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktsökare