• Stress Assist
  • Stress Assist
  • Stress Assist
  • Stress Assist
  • Stress Assist
  • Stress Assist
  • Stress Assist
  • Stress Assist

Stress Assist

€ 39.95
Tillgänglig direkt

Egenskaper & fördelar

Ashwagandha hjälper kroppen att hantera stress
Lämplig för ihållande stress
5 botaniska ämnen kombinerade för optimala resultat
L-teanin främjar avslappning
Innehåller saffran & läkevänderot
Innehåller adaptogener
Amount:
 

 Gratis frakt på alla beställningar över €25

Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Lita på naturen för hjälp att ta kontroll

Livet är en berg- och dalbana, men konstant stressiga situationer tar snabbt ut sin rätt på mentalt välbefinnande. När stresskänslor förekommer under en lång tid, kan Stress Assistans från Cibdol kliva in och hjälpa. Vi har kunnigt blandat 5 ingredienser som är idealt lämpade för mentalt välbefinnande som arbetar tillsammans med din kropp, inte mot den.

5 naturliga ingredienser kombinerade för optimala resultat

Varför bara dra nytta av det balanserande inflytandet från en naturlig ingrediens när du kan ha fem? Med användning av vår expertkunskap, har vi kombinerat fem föreningar som är skickliga på att hjälpa dig att hantera stressiga situationer. Ledd av ashwagandha, arbetar saffran, L-teanin, kanel och valerianarot harmoniskt för att stötta din kropp från insidan.

Förbättra din kropps motståndskraft mot stress

I fronten för vår växtformel har vi ashwagandha. Den här föreningens unika förmåga att främja ett balanserat tillstånd förstärker kroppens motståndskraft mot stress och hjälper till att upprätthålla avslappning och mentalt välbefinnande.* Ashwagandha fungerar även sömlöst tillsammans med andra naturliga föreningar för ett omfattande tillvägagångssätt till mental förstärkning.

Stress Assist är lämplig för regelbunden konsumtion och är en behändig kapsel som innehåller det bästa inom botaniskt välbefinnande. Då de drivs av ashwagandha-extrakt och fyra andra helt naturliga föreningar, har det aldrig varit enklare att tackla ihållande stresskänslor.

Så använder man Stress Assist från Cibdol

Instruktioner: ta 1-2 kapslar per dag (föredragsvis efter en måltid). Tugga inte på kapseln. Överskrid inte rekommenderad dos.
Förvaring: torrt och mörkt och mellan 15–25°C. Hållbarhet: 6 månader efter öppning.

*Ashwagandha gör dig mindre stresskänslig. Hälsopåstående i väntan på europeiskt godkännande. Kosttillskott är inte en ersättning för en varierad kost eller en hälsosam livsstil.

Datablad
CBD No
Category Humör
Produktsökare