Ta nästa steg med CBD-olja 2.0

Last updated:

Published:

CBD-olja 2.0

Det är ingen tvekan om att CBD-olja är ett mångsidigt alternativ för människor som vill stötta tillstånd kopplade till sinnesstämning, aptit, smärta och sömn. Dock tenderar vanliga oljor att fokusera exklusivt på CBD, med andra föreningar inkluderade, men inte i definierade förhållanden. Med CBD-olja 2.0 använder vi potentialen hos flera hampaextrakt för att ge dig inflytandet av flera cannabinoider, inte bara CBD.

Vad är CBD-olja 2.0?

Vi har inkluderat dessa mindre, men lika viktiga, föreningar i mycket högre förhållanden än vad du hittar i vanliga CBD-oljor. Resultatet blir en djupare välbefinnandeupplevelse som når områden i kroppen som CBD enskilt inte kan. Med ökande forskning som stöder effektiviteten av hela hampa-fytokomplex, i motsats till en eller två molekyler, är vår CBD-olja 2.0 nästa naturliga steg i din välbefinnanderesa.

Vilka är fördelarna med CBD-olja 2.0?

Vår förstärkta 2.0 formula är byggd på principen med entourage-effekten. Detta unika fenomen sker när flera cannabinoider, terpener och andra naturliga föreningar som finns i hampa existerar tillsammans. Genom att främja varandra, har dessa element mycket större inflytande på sinne och kropp.

Men, för att maximera din effekt, behöver du inkludera dessa föreningar i betydande nivåer. Det är här CBD-olja 2.0 erbjuder flera fördelar jämfört med vanliga CBD-oljor:

• Högre nivåer av essentiella föreningar (CBG, CBC, CBN, CBDA) tillsammans med ytterst ren CBD
• En betydligt förbättrad effekt för en helkroppsupplevelse
• Bredare inflytande för att hjälpa till att ta itu med specifika hälsoproblem

Använda hampans fulla potential

Flera droppar CBD-olja 2.0 som tas på eller under tungan är allt som krävs för att utnyttja en förbättrad upplevelse med CBD. Oljan kan även tillsättas i livsmedel eller drycker som ett enkelt och behändigt sätt att berika välbefinnandet.

Du kan lära dig mer om CBD-olja 2.0, inklusive de olika tillgängliga koncentrationerna genom att besöka hemsidan för Cibdols CBD-olja 2.0. Här bryter vi ner hela produktionsprocessen, fördelarna med den förbättrade formulan och välbefinnandepotentialen hos essentiella cannabinoider som CBG, CBC och CBN.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktsökare