• Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger
  • Look Younger

Look Younger

€ 42.50
Tillgänglig direkt

Egenskaper & fördelar

Anti-aging-formel för yngre hud
Förstklassig kollagenprodukt
Naturlig hudföryngring
Med hydrolyserat kollagen från fisk
Med hyaluronsyra & koenzym Q10
Med vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning i huden
milliliters:
Amount:
 

3-pack €99,95
+ free shaker!

Cibdol Shaker Cup
Beskrivning
Datablad
Beskrivning

Skönhet inifrån

En ung hud börjar med en utmärkt grund

Se Yngre Ut från Cibdol är det enkla svaret till naturligt ungdomlig och slät hud. Att använda förstklassigt hydrolyserat kollagen, koenzym Q10, hyaluronsyra och utvalda vitaminer och mineraler gör att produktens anti-aging formula stöttar huden från grunden och uppåt, vilket ger den struktur, sammanhållning och styrka.

Ingredienser
Fish Collagen; Vitamins; Flavoring Agent (Lemon Lime Aroma); Minerals; Acidity Regulator (Citric Acid); Hyaluronic Acid; Vitis Vinifera Extract; Coenzyme Q10; Sweetener (Sucralose).
Ingredienser per påse
Föreningar mg %RI
Kollagenpeptider 4,75g -
Vitamin C 250 312,5
Hyaluronsyra 10 -
Biotin 22,5 24
Zink 11 114
Koenzym Q10 9,5 -
Bruk

Instruktioner: För en läcker daglig upplevelse rekommenderar vi att man blandar ett mått av vår Look Younger med en god smoothie, krämig (grekisk) yoghurt eller plantbaserad mjölk.

Innehåll: 30 dosers (1 påse = 1 daglig dos)

Förvaring: Svalt, mörkt och torrt

Hållbarhet: 36 månader efter öppning

Characteristics

Art.nr: CIBD0073 EAN 7640178660731

Förpackning: Burk i kartong

Material: Kartong FSC-certifierad

Exklusiv formel för felfri hud

Vårt förstklassiga tillskott Se Yngre Ut ger din hud grunden den behöver för att se och känna sig fräsch. Vår kollagenbaserade formel har tagit den nutrikosmetiska världen med storm och arbetar från insidan för att förstärka huden, driva naturlig föryngring och minska tecken på åldrande. Kollagen är en essentiell byggsten som stöttar hudens struktur, skelett, brosk och mycket mer.

Med Se Yngre Ut har vi utnyttjat de förstärkande egenskaperna av hydrolyserat fiskkollagen för att ge huden en solid grund—nyckeln till ungdomlig och glänsande hud.

Hur fungerar det?

Till skillnad från traditionella kollagenprodukter går Se Yngre Ut ett steg längre. Genom att kombinera det essentiella proteinet med ingredienser som vitamin C, hyaluronsyra, koenzym Q10, druvkärneextrakt, zink och biotin, arbetar dessa element sömlöst för att bidra till normalt bildande av kollagen och skydd mot skadliga faktorer, samtidigt som den ger huden näring.

Lär dig mer om dessa ingredienser:

Den perfekta kombinationen:

Se Yngre Ut använder ett naturligt tillvägagångssätt till att få en hud som ser yngre ut, inte bara genom att tillhandahålla byggstenarna för en omfattande hudvårdsrutin, utan den passar även perfekt med vårt tillskott för ett allt-i-ett-tillvägagångssätt till felfri hud oavsett omständigheterna.

Perfect Skin vs Look Younger

Perfect For:

Snabba resultat

Vacker lysande hud

Mer hudelasticitet

Rynkreduktion

Hudcellsskydd


*Med vitamin C som bidrar till normalt bildande av kollagen i huden. Kosttillskott är inte en ersättning för en varierad kost eller en hälsosam livsstil.


Datablad
CBD No
Category Hud
Produktsökare